Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi történhet egy rosszul...

Mi történhet egy rosszul sikerült szellemidézés után?

Figyelt kérdés
Unalmamban körülnéztem az ezoteria témában és a szellemidézésnél mindenki azt mondta,hogy ne csinálja az ember mert rossz vége lesz stb. Mi történhet? Olyanok válaszát is várom,akik már idéztek szellemet és rosszul sült el. Hozzá teszem nem igazán hiszek az ilyen dolgokban,de attól még érdekel.
2011. aug. 30. 17:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ugyan az, mint egy félre sikerült humán transzmutáció. Csak itt a szellem kéri az áldozatot, amiért nem hagytad békén. Félelmetes alkímiai reakció szabadul el, amit gyakran a kísértet sem tud már irányítani. A szerencsétlenek, akik meg ezzel próbálkoznak, egy életre megbánják...

Egy Alkimista

2011. aug. 31. 11:09
 12/17 csak1csajszi válasza:
Én idéztem már szellemet,és persze nem tudatlanul..Nagyon vigyázni kell..Ha belefogsz,először is köszöntsd őket,ha elakarod küldeni,köszönd meg hogy itt volt,és búcsúzz el tőle.. Meg kell kérdezni,hogy rossz szellem-e,akar-e ártani,és tud-e ártani..ha akar akkor kérd meg hogy ne ártson..nagyon szépen kell velük beszélni..Sokan nem hisznek benne,én mindig is hittem a szellemekbe..Sajnos nekünk van/volt rossz élményünk,de ez egy elfelejthetetlen dolog,szerintem..Csak akkor vágj bele,ha hiszel bennük,és van olyan ember veled,aki ért hozzá..különben tényleg VESZÉLYES!
2011. aug. 31. 17:46
 13/17 nap fonat válasza:
100%
Sok minden történhet de!!!Csakis kizárólag azok fogjanak bele,akik gyakorlottak, tudják a tér- és személytisztítást és ezek védelmét és tisztában vannak azok hátrányaival is! Idegileg labilis emberbe hamar beleszállhat a szellem, amit nem egyszerű visszaküldeni a másvilágra, örületbe, sőt öngyilkosságba is kergetheti a megszállt embert a szellem.HA NEM SIKERÜL VISSZAKÜLDENI, AKÁR AZ ÉLETÜNKKEL IS FIZETHETÜNK!!!!!!!!
2011. szept. 2. 23:27
 14/17 anonim válasza:
52%
kibújik kászper, is odacsinál az ablakod alá... én se nagyon hiszek benne :)
2011. szept. 2. 23:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Én minden nap tartok szeánszokat pár emberrel és még nem sült el rosszul a szellemidézés , sőt már démonhoz is volt szerencsénk , igazán érdekes volt. A lényeg hogy éjfél előtt hagyd abba , ez nagyon fontos!Én csak javasolni tudom neked hogy próbáld ki , sok szerencsét.
2011. szept. 3. 16:10
 16/17 anonim válasza:
hát az gáz .olyankor telefonon a 112 és kérd a szellemírtókat.
2011. szept. 7. 16:34
 17/17 zöldségnyúllal ***** válasza:

Minek akarsz te szellemet idézni? Veszélyes lehet! Egyszer engem is megidéztek és vagy 13 emberbe kellett belebújnom! Fárasztó volt, mondhatom! Ez a baj, veletek, emberekkel, túl kiváncsiak vagytok.

Egy zőldségnyúl szelleme

2011. okt. 16. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!