Szeretnék kitörni a szellemi káoszból, milyen mágiát javasoltok?
Káotikus a gondolkodásom, és kb 10 -szer annyi érzésem van mint tavaly ilyenkor, mindenféle össze-vissza.
(Olyan írjon aki mágikus módszert tud javasolni, pszichológushoz nem megyek)
Szia! Segíteni sajnos nem tudok, de talán együtt gondolkodni igen. Én is hasonló problémával küzdök épp. Bár én ezt nem káosznak nevezem, hanem spirituális válságnak, de szerintem a lényege ugyanaz. Gondolatok (nem horror-terror, ahogy valaki írta, egyszerűen csak sok erős gondolat), össze-vissza érzések halmaza, és kiúttalanság. Olyan, mintha egy labirintusban kavarognék.
És azt is megértem, hogy a mágiához fordulsz. Egyébként én is mágiahasználó vagyok, de most nem tudok magamon segíteni... :(
Ez nem mágiás válasz lesz, de (talán) hasznos:
Szedsz valamilyen fogamzásgátlót? Engem az csinált ki kegyetlenül...
Ha nem is szedsz ilyesmit, én a helyedben akkor is csináltatnék egy hormon és egy pajzsmirigy vizsgálatot, mert (saját káromon tanulva), lehet hogy "csak" ez a gond. Nagyon hasonló helyzetben voltam mint te, ugyanígy szinte mindenen elbőgtem magam, rossz volt a közérzetem, téveszméim voltak, de mióta nem szedek fogamzásgátlót, sokkal jobban érzem magam. Bár, mindig nem az igazi, pedig már az abbahagyása óta eltelt fél év, de idő kell, mire kiürül a szervezetemből az a szemét... Esetleg ha szedsz valamilyen gyógyszert, nézd meg a mellékhatásit, hátha az a ludas!
Remélem jobban leszel!
Ha ilyen szétszórat vagy az egyetlen megoldás ha már nem a megoldást keresed hanem leülsz és megoldod.Első lépés:Miután
kiderítetted,hogy csak magadon tudsz segiteni és rajtad ugyan senki,fogd meg a gondolataidat és kezd el őket figyelni és kordában tartani,miről mit gondolsz és miért,áss le a gyökerére mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!