Hol tanulhatnék mágiát?
Figyelt kérdés
Szeretnék mágiát, boszorkányságot tanulni komolyabban, de lehetőleg ingyen, mert nem szeretném, ha valami csaló pénzt húzna le rólam. Vannak erre pl oldalak az interneten, vagy ilyesmi?.2011. aug. 17. 12:17
11/22 anonim válasza:
Csatlakozz a Mages Guildhez, de csak akkor ha már legalább lvl 10-es vagy, mert akkor elég nagy rá a manád hogy mágiát tanulj. Utánna ha te leszel a legrangosabb, tudsz saját magad spelleket készíteni.
12/22 anonim válasza:
Írj privátot. Nagyon jól értek a Boszorkánysághoz. Én ingyen és online tudok válaszolni/tanítani.
13/22 Hakachi válasza:
Ha igazán Mágiát akarsz tanulni akkor hagyd az internetes baromságokat
és inkább keress valakit aki ért hozzá
14/22 A kérdező kommentje:
Itt sokan el vannak, tévedve, nem a rendes tanulmányok helyett akarok ilyet tanulni... Természettudomány faktos vagyok és ezen a téren szeretnék továbbtanulni.
Úgy érzem van érzékem az ezoterikához, nagyon érdekel, és nem várom el, hogy tárgyakat lebegtethessek vagy ilyesmi, nem tartom valószínűnek xD
Ha az érzékeimet fejlesztem, ahogy előttem írták páran, nekem az is elég. Köszi az oldalcímeket, meglesem majd őket :)
2011. aug. 18. 18:23
16/22 anonim válasza:
Fisznek meg kéne nézni az oldalt..xd
19/22 anonim válasza:
ARoxford boszorkány és varázslóképző iskolában biztos tudnak segíteniXD. Csak vicceltem am van egy oldal a boszorkánytanya csak be kell írnod a google-ba ot tele van boszorkányos , varázslós cuccokkal.
20/22 anonim válasza:
meginén írok aki a roxfordosat írta azt elfelejtettem még mondani ,hogy ha tényleg hiszel benne akkor nem kell tasnítani senkinek mert már benned van csak elő kell hoznod magadból ezt a képességedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!