Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Akik nem hisznek az átkokban,...

Akik nem hisznek az átkokban, ők mivel magyarázzák azt, ha valakivel (minden erőfeszítés ellenére! ) csak rossz történik?

Figyelt kérdés
Az élet minden területén, így párkapcsolat, illetve az anyagiak területén is! Azért nem lehet mindent az előnytelen külsővel magyarázni, mert én nem egy igénytelen kinézetű, sikeres embert láttam már!
2011. aug. 16. 19:14
1 2 3
 11/30 üreginyul ***** válasza:
100%

Nincs átok, csak genetika és fizika. Szerintem minden megmagyarázható teljesen szabályos külső és belső hatások összjátékával, max. van olyan törvényszerűség, amit még nem ismerünk. Talán olyan is, amit sose fogunk megérteni... végülis ennek fényében a rendkívüli eseteket annak nevezed, aminek akarod, csak szerintem ne abból indulj ki rögtön, hogy amit nem értesz, az mágia.

Egyébként van nem egy olyan ember, aki nagyon nem azt kapja, amit érdemelne(ismertem is ilyet)... betegség, baleset, stb.

2011. aug. 21. 12:33
 12/30 anonim ***** válasza:
Azt kapsz, amit adsz, ilyen az élet, a teremtés. Nem csak a szavak vannak bírálva, hanem a gondolatok is.
2011. aug. 22. 14:03
 13/30 anonim ***** válasza:

Mert mi a te úgynevezett "balszerencséd" emberem? Egy szó, aminek jelentést tulajdonítottak az idők során.

"Nincs olyan, hogy átok csak olyan, hogy "balszerencse"

Nagyon-nagyon messzebb kéne már tartania az emberiségnek, mintsem hogy leragadjon a szerencse-balszerencse paradoxonnál. További jó tapogatózást a sötétben.

2011. aug. 22. 15:16
 14/30 anonim ***** válasza:

A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:33

A karma nem azon alapul hogy ki mit érdemel. Vagyis nem teljesen. Mondjuk úgy hogy egy olyan törvény, hogy nem kaphatsz semmit anélkül hogy ne veszítenél el valamit és fordítva.

2011. aug. 22. 15:24
 15/30 anonim ***** válasza:
ma 15:24 mindenki azt kapja amit méegérdemel: pl van egy csaj akinek kéne egy pasi, de nem tesz érte semmit, tehát nem érdemli meg (nem ismerkedik, nem jár közösségekbe stb. stb.)
2011. aug. 22. 15:55
 16/30 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:55

Igen, rá mutattál a lényegre. Anélkül hogy a csaj nem áldoz időt arra hogy ismerkedjen a pasival, nem lehet az övé. Időt ad, pasit kap. Ha meg mégse kapja meg a pasit, valamit elszúrt. Időt ad, tapasztalatot kap. Te is ugyan arra gondolsz mint én, csak picit másképpen :)

2011. aug. 22. 18:29
 17/30 anonim ***** válasza:
Ui.: Bármit is adjon, valamit kapnia is kell cserébe, bármi is az.
2011. aug. 22. 18:30
 18/30 avellana válasza:
Egyszerűen azzal magyarázom, hogy az illető némiképpen egy gyökér. Miért? Azt hiszem, nincs átgondolva az élete, ingadozik, teng-leng, várja, hogy a sültgalamb belerepüljön a szájába. Mindezek mellett mindenben a rosszat látja, a jót pedig nem. És amíg az ember azon kesereg, hogy milye nincs, addig homályba vész mindaz, amilye van. Annak kell örülni, amit eddig kaptunk - nem pedig azon siránkozni, amink nincs. (Nem mondanak hülyeséget azok, akik azt hangoztatják: gondolkozz pozitívan!)
2011. aug. 22. 20:06
 19/30 üreginyul ***** válasza:

"A karma nem azon alapul hogy ki mit érdemel. Vagyis nem teljesen. Mondjuk úgy hogy egy olyan törvény, hogy nem kaphatsz semmit anélkül hogy ne veszítenél el valamit és fordítva."

Szia, előszöris, nyugodtan szólíts a nick nevemen, így könnyebben meglátom, ha nekem írsz. :)

...Ezzel egyet értek. Ez vonatkozik leginkább átlagos emberekre, átlagos élethelyzetekben(Pl.:"időt energiát befektetni egy nő megszerzésébe", ahogy leírtátok).

De mi a helyzet pl. egy teljesen jó indulatú, tapintatos, intelligens és szorgalmas férfival/nővel, aki az élettől rákot, cukrot, stb... kapott ajándékba?

Mond erre a karma valami elfogadhatót?

2011. aug. 22. 20:36
 20/30 üreginyul ***** válasza:

"Egyszerűen azzal magyarázom, hogy az illető némiképpen egy gyökér."

A válasz megírásának időpontja: ma 20:06

És mi a véleményed a magamfajta(csak hogy már őszinték legyünk:D) optimista gyökerekről, akik mindenben a jót nézik és mégis mindig pofára ejtik önmagukat? :D

2011. aug. 22. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!