Hogy űzzem el a szellemet?
Figyelt kérdés
Nagyim el van utazva,es a tegnap felmentem hozza tanulgatni stb.(csak mert ures es csendes lakas),az osszes szoba villanykorteje villogot ,2x kinyilt az ajto es folyamatosan recsegest,lepeseket hallottam.ez mind olyan 9-10 fele volt,ugy feltem ,hogy el is jottem onnan.Mivel tudnam eltavolitani,eluzni a szellemet???2011. aug. 3. 15:27
21/28 anonim válasza:
Akassz minél több tükröt a helyiségbe (ha félsz bemenni éjjel, menj nappal). A szellem a tükörképét meglátva megijed magától, és elhúz a francba. Nem vicc, egy szakkönyvből olvastam! (Sheila Paine; Amulettek)
23/28 anonim válasza:
a legegyszerűbb, ha imádkozol, és megmondod neki, hogy menjen el (a házból) és távozzon békével.
24/28 anonim válasza:
ha téll szellem akk füstölő és gyertya a megoldás...de a füstölő a tanulást is segíti úgyhogy mindenképp javaslom
25/28 zöldségnyúllal válasza:
Sok bab, telefingod a házat-> pápá szellem!
26/28 anonim válasza:
Sok hülyegyerek válaszolni azt nem tud csak OFFolnak mert jobb dolguk nincs, egyébként énis a fehér gyertyát ajánlom.
27/28 anonim válasza:
keresd fel az illetőt aki kísért, szórd be sóval a tetemét majd benzinnel és égesd el. aztán ásd vissza
28/28 anonim válasza:
. Ha kopogó szellemmel van dolgod akkor reggel, napkeltekor Menj oda ahol Hallottad a hangot, eggyik kezedbe gyujts meg egy levendulás illatu füstölőt a másikba fogj egy tálkába tengeri sót amit összekeversz egy kis temetőföldel(nem kell sok, elég pár csipet, temetőből tudodbeszerezni, de Nehogy sírról szedd le!)és kezdj el menni a ház bejárata felé , gondolj arra ,hogy megkéred a szellemet a távozásra udvariasan és legyezz a füstölővel kifele. Ha ajtóhoz érsz szórj a Földes sóval egy csíkot a küszöbre magad után, ezt minden ajtónál tedd meg, és mikor a bejárati ajtóhoz érsz tedd le a tálkát a sóval, tedd bele a füstölőt és maradj kint amig a füstölő elég. Remélem Segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!