Szerintetek ez miért van?
MI lehet az oka annak, hogy ha eszembe jut a rózsakvarc kristály kiráz.. a hideg.. negatív érzés fog el.. Hordok kül. kristályokat, amiket szeretek hisz sokféle hatásuk van.. pl. ametiszt, aventurin, hegyi kristály, tigris szem.. stb..
De ezt a kristályt nem tudom. múltkor vettem egy rózsa kvarc, magnetit láncot, elvégre nagyon sok jó tulajdonsága van.. és szó szerint rosszul lettem tőle.. mi lehet az oka?? elvégre ez maga a szeretet.. Nem vagyok rossz ember, segítőkész vagyok. stb.. nincs rajtam rámtapadt lélek.. miért lehet ez?? Kristály tisztitva és töltve volt.. Lehet ennek az az oka, hogy régen kaptam egy rózsakvarc angyalt egy nekem nagyon fontos személytől, és olyan szinten csalódtam benne, hogy arra szó nincs. Létezhet, hgoy ez miatt a rózsa kvarc rezgését, ugymond hozzá csatolom tudat alatt, és ez a kiváltó ok?? hiába egy másik lánc, illetve kristály, akkor is???Szerintetek??? Tényleg nagyon érdekelne, mivel hatása miatt szertném hordani.
Létezhet, persze, az emberi elme csodákra képes, és sajnos negatív irányban is.
El kellene felejtened ezt a csalódást, fel kellene dolgoznod, mert most olyan durván emészt belül, hogy elég egy kavics a képzettársításhoz, ami tényleg képes arra, hogy tönkre tegyen. Nem vicc, a pszichológiai eredetű betegségekbe bele is halhat az ember.
Engedd el a haragot és csalódást.. már régen nem számít, koncentrálj az előnyös tulajdonságaidra, és csak ezek után próbálkozz újra a kaviccsal:)
Nem mellesleg a szeretet csak az elcsépelt jelentése, a tiszta gondolatok a fő profilja, ami akár elő is csalhatja a fájdalmad, hogy megoldd, vagy éppen elleplezi.
Nem, erőszakól nem fog jó eredmény születni.
Mindaddig míg ellenérzés munkál benned iránta, illetve a kavicsod iránt, ez fogja lekötni a gondolataidat, meggátolva a pozitív hatások létrejöttét.
Ha úgy érzed, hogy támogatás kell a rossz érzésektől való megtisztuláshoz, obszidiánt vagy ónixot javaslok, bár gyors és brutális módon szembesíthetnek a gondoddal. A fehér pöttyös obszidiánról( hópehely) úgy tartják finomabban hat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!