Harmadik fél eltávolításhoz keresek mágust Budapest és vonzáskörzetében aki le tudja választani a kiszemeltem ex- nejét ?!
Nagy tudású mágusra volna szükségem sürgősen, mert nem bírja elengedni az exét hiába mágiázom. Talán Frabató, vélemények ?
Köszönöm előre is🤗
Ui: hitetlenek kiméljenek !!!
Ha veled akarna lenni, veled lenne, azzal nem lesz jobb ha fekete mágiával magadhoz erőszakolod.
Amúgy meg tisztában van vele mennyibe kerül egy ilyen?
Régóta nincs együtt a feleségével ! De az az érzésem hogy miatta nem halad semmi köztünk !
Olvastam árakról de ez esetben nem számít tudom, hogy ő az igazi !
Tipikus narcisztikus alkat a kérdező
2 és válasz telitalálat
És akkor most szerinted tényleg a harmadik fél életére kell magiazni aki nem tehet semmiről?
Jelen sincs a kapcsolatban?
Lehet hogy pont azzal keverted még a szrt hogy mágiiáztál rajta egyfolytában
Ha régóta nincsenek együtt, akkor nem az ex miatt nincs veled. De a te dolgod, ha ki akarsz adni 150-200 ezret olyanra ami nem biztos hogy működik, hajrá.
Nem mindenkit lehet "megmágiázni" ha erős a szabad akarata te a fejedre is állhatsz nem fogod tudni megátkozni.
Kérdező, őszintén te mit szólnál ha valaki akaratod ellenére befolyásolná az életed mágiával? Olyan irányba amit te nem szeretnél?
Én tudom kötést csinálni, esküszöm elkezdem az ilyen összes gonosz embert hozzákötni valami hajléktalanhoz vagy az ellenségéhez, hagy tanuljanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!