Idéztetek már meg démont?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 22:51
11/27 anonim válasza:
én igen, itt az eredménye: http://www.youtube.com/watch?v=m6aMJ25hTOU :D
12/27 anonim válasza:
Nem kell a horrorfilmek hülyeségeit elhinni.A valóság szerintem nem ilen félelmete inkább érdekes lehet.Én hiszek az ilyesmiben.
13/27 anonim válasza:
Ha nem léteznek akkor miért a 'mernétek'?
Egyébként is, akkor hogy születtél meg?
14/27 anonim válasza:
Megidéztem..addig emlegettem,míg be nem jött.Leült az asztal mögé a székre és csak annyit mondott:
"Most aztán írunk egy dolgozatot."
15/27 anonim válasza:
Én egy démon vagyok, engem idéztek meg, azóta itt vagyok a megidézőm lakásában, és rászoktam a számítógépére.
16/27 Won válasza:
Na igen, a démonok sem szeretik, ha csak a semmiért odahívják őket, meg tiszteletlenül bánnak velük. Amúgy meg mit szeretnétek elérni, kérni tőle? Vagy csak kíváncsiságból?
17/27 Killgun válasza:
Én még nem,de fogok...Kéne egy kis segítség,és náluk nincs jobb :')
18/27 anonim válasza:
Idéztem, többször is, nappal, éjszaka, éjfélkor, hajnalban, varázskörrel, anélkül, pecséttel és anélkül, gyertyával, vérrel, semmi sem történt.
19/27 anonim válasza:
Természetesen igen, már elég régóta foglalkozom Démonokkal és teljesen biztosan mondhatom hogy semmi sem igaz abból amit a média meg a keresztények terjesztenek róluk.
20/27 Won válasza:
Az a probléma, hogy bármilyen valláshoz tartozol a kersztények nem tudják elfogadni. Az élen akarnak maradni és mindenkit leigázni. De egyszer megvilágosul majd a nép.
Sok vallást "nyomott" le, s amelyekkel nem bírt, annak elemeit beolvasztotta. Nem egy ilyet tudok.
Won
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!