Honnan szerezhetem be a kellékeimet?
hallod már annyi oldalt megnéztem, de mind webáruház, nem igaz h nincs olyan h rendes bolt. Szegeden csak ásványos bolt van és kész. ott is csak pár fajta. a növényekről már ne is beszéljünk, hogy hol találhatnék. Igazán jó lenne ha ezeket: [link]
meg lehetne szerezni valahonnét. Mert az oldalon írtam h szeretnék, már egy jó pár napja, és már nem lehet onnét rendelni. Most mihez kezdjen egy segítő wicca, ha nem tud segíteni? ahhhh...........
Ez nagyon jó webáruház, rengeteg nagyon jó dolog van itt. Én egy pentagramos nyakláncot rendeltem innen. (a wicca hatására) és megbízhatóak is. Kelyhek a linken vannak, még az ára is azt mondom hogy elérhető (kis spórolással.) és gyönyörűek. Fekete gyertya is van, és még sok más. Füstölőket, meg gyertyákat, illóolajokat a legtöbb nagyobb boltban lehet kapni. Tescoban is akár. Bár azt nem tudom hogy ott milyen boltok vannak. :) De azért nézegess itt, hátha találsz valami jót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!