Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kiből lehet boszorkány?

Kiből lehet boszorkány?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 14:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Paráználkodj sokat az ördöggel. Csak vigyázz, mert megégetnek!
2011. jún. 6. 18:03
 12/14 anonim válasza:
hermionéból mer harry potter szerintem nem lány ergo nem csak varázsló lehet
2011. jún. 8. 20:21
 13/14 Won ***** válasza:

Szia!

A boszorkányság, ahogy az egyik kommentelő írta, egy vallás.Bárkiből lehet boszorkány, de fontos az empátia, ha komolyan gondolod a dolgot. Emellet sok tanulás, türelem és HIT.

Üdv: Won

2011. jún. 9. 13:19
 14/14 anonim ***** válasza:

én a fehér mágia híve vagyok. lehet jó és rossz emberekből is boszorka, ha fogékony. de vannak jó boszorkák és rosszak. én soha nem ártanék senkinek ,soha nem szórok átkot, nem vágok eret, csak a fény, a föld és az angyalok erejét használom. soha nem szabad, olyan körökbe keveredni ahol szellemet igéznek, vagy vérrel foglalkoznak, mert ők rosszra használják a mágiát.

a jó boszorkák illóolajokat, gyógynövényeket, ásványokat és pozitív gondolatokat használnak.nem kényszerítik rá senkire a szerelmet, nem ölnek, ez alaptermészetük, de van egy törvény is: minden energia amit adsz, visszajut hozzád. ha átkot bocsátanék ki, az rám is hatna, és a saját átkom ellen nem védne meg senki és semmi.

2011. szept. 9. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!