Kiből lehet boszorkány?
Szia!
A boszorkányság, ahogy az egyik kommentelő írta, egy vallás.Bárkiből lehet boszorkány, de fontos az empátia, ha komolyan gondolod a dolgot. Emellet sok tanulás, türelem és HIT.
Üdv: Won
én a fehér mágia híve vagyok. lehet jó és rossz emberekből is boszorka, ha fogékony. de vannak jó boszorkák és rosszak. én soha nem ártanék senkinek ,soha nem szórok átkot, nem vágok eret, csak a fény, a föld és az angyalok erejét használom. soha nem szabad, olyan körökbe keveredni ahol szellemet igéznek, vagy vérrel foglalkoznak, mert ők rosszra használják a mágiát.
a jó boszorkák illóolajokat, gyógynövényeket, ásványokat és pozitív gondolatokat használnak.nem kényszerítik rá senkire a szerelmet, nem ölnek, ez alaptermészetük, de van egy törvény is: minden energia amit adsz, visszajut hozzád. ha átkot bocsátanék ki, az rám is hatna, és a saját átkom ellen nem védne meg senki és semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!