Házi felméré. Érdekel?
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni egy kisebb házi felméréshez.
Viszonylag régebb óta olvasom az ezotéria topikot s az össze kisebb részét ( mágia jóslást stb...) S azt vettem észre hogy nagyon sok embert érdekelnének a magyarázatok módszerek a mágia elmélete működés s a jelenségek is de a válaszolók többsége szkeptikus, kevésbé gyakorlott vagy egyszerűen csak unatkozik és nincs jobb dolga s így természetesen elbagatelizálódik a válaszok hitele.
Azon gondolkodtam hogy felmérem az igényét annak hogy ki milyen mélyen s mely területeit szeretné megismerni az ezotériának és mágiának valamint minden olyan jelenségnek amelyet okkultizmusnak nevezhetünk valamint a parapszihológia jelenségeit is idesorolnám.
Kérlek írjátok meg a témaköröket vagy jelenségeket s rangsoroljátok őket egytől ötig egy skálán.
1= érdekel de nem annyira
5= nagyon érdekel
Hosszabb távú elgondolásom hogy a leggyakoribb témakörökben összeszedném az elmúlt 8 évben szerzett tapasztalataimat s ezt utána az igazán érdeklődőknek közre is adnám.
Lehet hogy nem lesz egy tökéletesen, mindent lefedő és összefoglaló iromány de talán jó ugródeszka lehet az kezdőknek s új szemszög a rutinosabbaknak.
Köszönettel 6548 !
jóslás 3
álomfejtés 3
feketmágia 4
agykontroll 5
villámolvasás 5
idegen lények 4
paraszpszichológia 3
reinkarnáció 2
szellemek, természetfeletti lények 3
Engem a mágia érdekel, a parapszichológia és a mágikus lények.
A jóslás egyáltalán nem.
Szia!
Bármi okkult, ami az eszedbe jut, arra én 5pontot adok :)
Mindet eléggé ismerem, de tudod mindig tanulhatunk valami újat. Szóval 5
És sok szerencsét a felméréshez :)
Üdvözlettel: Won
Köszönöm szépen a válaszod!
De van egy olyan érzésem hogy hamvába holt a felmérésem.
Lehet hogy csak rossz időben írtam ki a kérdést de meglepődtem hogy milyen kevesen válaszoltak rá...
De sebaj majd lehet még egyszer kiírom valamikor.
Mágia: 0
Jóslás: 0
Egyéb ilyen izék: 0
Megérteni a Női gondolkodást: 100 de ennek az esélye 0%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!