Akkor is gyakorolhatom a vallást, ha nem vagyok beavatott tag?
Tudod miért nem működik? Mert ha működne, akkor tudnánk róla! De én még nem hallottam olyat, hogy Boszorkány birodalom, boszorkány bankrendszer, boszorkány diszkó, boszorkány étterem. Se olyat nem hallottam még, hogy a Boszorkányok felfedezték a világűrt. Olyat se hallottam, hogy a boszorkányok jobbá tették a világot, csökkentették az éhezők számát... jó ne legyünk nagyravágyók - olyat se hallottam még, hogy boszorkány meggyógyított egy rákost, vagy egy náthást... semmit!
Miért? Mert nem működik? Vagy mert a boszik olyan önzők, hogy otthon ülnek és maguknak kotyvasztanak, meg mormolnak, meg varázsolnak? Vagy ez is ilyen "majd a halál után" vallás? Mert akkor még lehet várakozni...
11:33
Mért hagynád ki?
Fisz: hát ez tagadhatatlan bizonyítéka annak, hogy a Sátáni erők veled vannak :DDDDDDD
Biztos minden sikeres ember Sátáni meditál, hogy sikeres legyen. Véletlenül sem a tanulás, a kreativitás, a kockázatok vállalása és az értelmes, racionális gondolkodás vezet a sikerhez. Véletlenül sem... :DDDDDD
Kezdj el hevesen latint tanulni, hogy megtudhasd Caesartól, hogy milyen hippi életet éltek az akkori legtemperamentumosabb nép a germánok mellett, a kelták. A motívumok többnyire ugyanazok, de az a primitív vallással voltak összefonódva, így a mai gnosztikus eredetű "mágiához" stb. 'wicca' nevű kontársághoz semmi köze sem volt.
De komolyan, a legbefolyásosabb elvük valóban az "Csinálj amit akarsz, csak ne árts" volt.
Nyilván, ha a karma a háborúk idején nem igazán kedvezett, dupla ujjal "písz"-t ordítozva áldozták fel a katonák részére a druidák a bűnösöket a nemzetségükből, később az ártatlanokat is, és aztán a karmaistennő jobban kedvezett. (vö. Caesar, Commentarii de bello Gallico; VI: 16])
A brit testvéreiknél sem volt másképp.
Utolsóval teljesen egyetértek.
"Biztos minden sikeres ember Sátáni meditál, hogy sikeres legyen. Véletlenül sem a tanulás, a kreativitás, a kockázatok vállalása és az értelmes, racionális gondolkodás vezet a sikerhez. Véletlenül sem... :DDDDDD"
Fogalma sincs arról hogy mi a racionalitás, csak azt hiszed.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!