Mi a frász volt az a multkor? Valamit éreztem és brutál volt.
Egy hete azt érzem nem enyghén hogy valaki - valakik(mikor hogy) figyelnek negem.Pár napja volt egy nyugis órám és gondolkoztam, koncentráltam arra hogy kiaz.
Egyszer bevillant egy kép, mint a gyikok csikos szeme(cska 1 pillanat volt) és ezzel egyidöben fájdalmas hasito érzés volt a jobb karomban és most miota érzem azt h valaki figyel fáj a jobb karom.
srácok! srácok!
ne komolytalankodjatok már..
közismert, hogy csak az aljas plejádok folyamodnak ilyen módszerekhez. sunyin beköltöznek a házatokba és mindig figyelnek. a kis roh@dékok megisszák a kávédat, összegyűrik a vasalt ingedet és még a budit sem képesek lehúzni maguk után.
egyszer hozzám is beköltöztek.. Azt tanácsolom sürgősen kérj segítséget, mielőtt elhasználják a mosott alsóidat is, mert onnan már tuti nincs visszaút. sok szerencsét barátom! xD
Joember te honnanszedted xDDD
Nagyondurva XXDDDD
De!
Remélem azé kicsit komojabbak leszenk a következök. xD
16:57 nek igaza van a plejádok csinálják ezt egyszer jött egy hozzám is (bár később kiderült az anyósom volt) na az nagyon szemét volt szóval szerintem egyél meg egy gyíkot egybe sütve (nem vicc!!) az majd kiűzi őket a közeledből.
(hogy lehet ilyenekben hinni -.- )
16:57
Ezek nem plejádok,hanem reptoidok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!