Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehetséges-e az hogy ha engem...

Lehetséges-e az hogy ha engem valaki megbánt mély nyomot hagy a lelki világomban a tetteivel és én gyűlölöm őt ezért, akkor de csak is akkor ha megérdemli valami megbosszúlja rajta helyettem? Ez történt 2 szer is. Akik bántottak meghaltak balesetben.

Figyelt kérdés
1 esetben pedig nagyon felhúzott egy illető, utána ült velem szemben háttal (akkor még tanórán) és néztem a hátát arra koncentrálva hogy legyen valami baja ott a testén belül, nagyon megbántott és égett s szemem a dühtől. Őt aznap este elvitte a mentő mert kifakad a vakbele.
2011. máj. 17. 07:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Azt írtad, egyszer valaki felhúzott téged te pedig azt kívántad, hogy legyen valami baja a testén belül. Ilyet semmiképp ne kívánj, mert a kettő között lényeges különbség van, utóbbi sokkal rosszabb, főleg az, ami utána történt vele. Ha ilyen van, akkor egyszerűen húzd fel te is valamivel és kész.
2011. máj. 17. 10:04
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna hogy ezzel ártani tudok neki. De még is sikerült.
2011. máj. 17. 10:15
 13/25 anonim ***** válasza:

Lehetséges. A tudatnak hatalma van az anyag felett. Van aki jobban, van aki kevésbé tudja kihasználni ezt a hétköznapokban.

De mindenki befolyással van az anyagi világra, tehát az emberekre is, még ha ezt sokan észre sem veszik vagy nem hisznek benne. Ezért kell ügyelni a gondolatokra, vígyázzni, hogy kinek mit kívánsz stb.

Viszont ezek a tettek(mint már írták korábban is) visszafelé is elsűlhetnek, sőt el is fognak sűlni, ha nem is ebben az életedben, de valamelyikben biztos.

2011. máj. 17. 13:26
 14/25 anonim ***** válasza:
Most nem hazudok neked még anno 11-12 évesen én is tapasztaltam hasonlókat mint te csak én nem szánt szándékkal ártottam másoknak nem vagyok vagy voltam csoda bogár de akkoriban az volt a legérdekesebb nálam hogy ha valaki úgymond megbántott engem ami nagyon szíven tudott szúrni (mert akkoriban elég sérülékeny voltam lelkileg)az a illető másnap valami balszerencsét kapott nem kicsit nagyot valami olyasmit ami eléggé kihatott rá szellemileg és ami eléggé elvette utána a kedvét mindentől és mindenkitől de ez sosem tartott tovább 1-2 napnál. A lényeg hogy vannak emberek akik valamiféle különös furcsa dolog birtokában vannak ami akár szándékosan is vagy anélkül de meg védi őket ha bántják. Ezt úgy pontosan nem igazán tudom elmagyarázni neked mert nekem is elég furcsa érthetetlen volt ez a jelenség, azóta nem történnek ilyenek vagy hasonlók.
2011. máj. 17. 14:08
 15/25 anonim ***** válasza:

Enki az emberiség eredeti Istene, a zsidó/keresztény bibliában őt ábrázolják Sátánként nagyon negatítvan, gonosznak bemutatva csak azért hogy távol tartsák tőle az emberiséget. A kereszténységet is azért hozták létre hogy elnyomja az ősi tudást és azt egy hazugsággal helyettesítse. Sátán neve ellenfelet jelent a szentségtelen héber nyelvben de Ő nem a mi ellenfelünk hanem az ellenséges isteneké. Ő volt az aki megmentett minket az ellenséges istenek haragjától, nélküle nem létezne az emberiség. De ezt a jelentését megelőzi a szanszkrit Satanama aminek minden formája igazságot jelent.

Kötelességünk megvédeni magunkat és igazságot szolgáltatni magunk körül, tehát a bosszúval nincs semmi gond. Egyébként is jót tesz a léleknek.

2011. máj. 17. 14:29
 16/25 anonim ***** válasza:

A bosszú jót tesz a léleknek? Na erre már szavakat sem találok... A bosszú felőrli a lelket, és még az emberségességed is odaveszik. Persze adott helyzetben célszerű megvédeni magunkat. Na de bosszút állni?! Mivel lesz jobb tőle úgy őszintén? Pont olyanná válik vele a bosszú álló is, mint akinek a bosszú szólt.

Egyébként véleményem szerint: rosszat tenni jó érdekben szintén rossz dolog. Se törvényes jogunk nincs eldönteni ki bűnös és ki nem, valamint semmiképpen sem vagyunk istenek se, bárhogy is nevezze valaki a saját istenét.

2011. máj. 17. 18:03
 17/25 anonim válasza:

Sátán magát világosság angyalaként álcázza

Saul/Pál figyelmeztet a 2.Kor. 11,14-ben a nagy szellemi megcsalattatástól a világosság angyala által: És ez nem csoda, mert maga a sátán is a világosság angyalának alakját veszi fel.

Ez. 28,14 ír a sátán korábbi helyzetéről Istennél: Fénylő oltalmazó kérubbá tettelek; Lázadás és önteltség miatt elveszítette mennyei helyét és esése következtében az angyali sereg egy harmadát magával rántotta.

Jézus/Jesua a sátánt hazugság atyjának nevezi, mert nincs benne igazság. Szolgái, a hazug szellemek ugyancsak elváltoztatják magukat mint mesterük 'világosság angyalává' és mindazokat félrevezetik, akik az igazság szeretetét mely Jézus Krisztus/Jesua HaMasiach és - a Biblia az Örökkévaló/JHWH/ יהוה szava - elutasítják.

A sátán vágyát, hogy Isten fölé emelkedjen, átviszi hazug szellemei által mindazokra, akiknek büszke és lázadó szívük van Istennel szemben. A bűneset óta az Istentől eltávolodott és szellemileg halott, vak ember egyre több bölcsesség, ismeret, fény és szellemi megvilágosodás után keres - azonban Jézus Krisztus/Jesua a Messiás mellőzésével aki egyedül a világ világossága/fénye!

A Ján. 8,12-ben mondja Jézus/Jesua: Én vagyok a világ világossága; aki engem követ, nem jár a sötétségben, hanem övé lesz az élet világossága.

Ezotérikus körökben ma a 'fény korszakáról' beszélnek! A mayák régi jövendöléseire hivatkoznak ezzel, ami rövidesen be kell hogy teljesedjen: A 2012-es évben nem lesz vége a világnak, hanem megkezdődik az ötödik korszak amely a 'fény korszaka', ami a mai mély sötétséget szeretetre váltja.

Így nem lehet csodálkozni, hogy egyre több un. "fény angyala" lép fel mint: El Morya, Lady Rowena, Serapis Bey, Hilarion, Mutter Maria, St.Germain, Maha Cohan, Sananda, Kuthumi, egy hamis Mihály arkangyal, Metatron, Kryon stb. Hamis kinyilatkoztatásaikat és üzeneteiket hatalmas számú publikumnak adják tovább - akiknek 'viszket a fülük', de az egyetlen igazságot Jézus Krisztusban/Jesua HaMasiachban nem akarják tudni.

A sátán szellemi szemüket már úgy megvakította, hogy a hamis világosság hazugságait feltétel nélkül elhiszik.

2011. máj. 17. 19:49
 18/25 anonim ***** válasza:

A bosszú pszichológiailag is pozitív, maga a tudat hogy igazságot szolgáltattál, igen jót tesz a léleknek.

Utolsó, a kérdező nem hittanórát akart a biblia nevű mesekönyvedből...

2011. máj. 17. 20:04
 19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Fisz!
2011. máj. 19. 06:54
 20/25 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon szívesen, további kérdéseidet is szívesen megválaszolom.
2011. máj. 19. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!