Létezik a keresztutak démona?
Nem javaslok semmilyen démonidézést ,a problémádra nem ez lesz a megoldás !!!
A keresztutaknál lehet pl:
- megidézni Hekaté-t ,aki boszorkányok-bűbájosság istennője,a hold 3 arca
- Uncrossing And Crossing Spells-hez
- lemosó folyadékokat ott érdemes kiönteni
Amúgy kedves Fisz válaszoló !
Csak egy igaz élő Isten van aki az örök fény és szeretet és feloldja a sötétséget,még a benned lévőt is………
"Íme, az ajtó előtt állok és zörgetek. Ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok és ő énvelem."
Ha igaz h LÉTEZNEK démonok ami 100% hogy nem mert az itt írók, sőt ! Az egész embersiég tulságosan befolyásolható.
Annyira hisz mindenki a természettfeletti dolgokban meg hogy van isten pokol menny stb.
Hogy nem birunk kilépni a VALÓSÁGBA.
Nézz ki az ablakon lásd a fényt és jöjj rá hogy nincs ilyen csak a filmek és a többi befolyásolható ember befolyásol téged ennyi az egész.
És 1-2 ember írta hogy a démonok jók és barátságosak annak üzenem hogy Miért ? Általában ők a rosszak.
Vagy talán démon lennél ? A démonok el akarják hitetni hogy ők jók stb és alakváltóak.
Érdekes volt ezeket mind végigolvasni. Hiteles forrás híján persze az emberek összehordanak hetet-havat.
Azért személyit, jogsit, ha egy mód van rá, ne áss el, mert nem kapod vissza.
Én legalábbis nem vagyok annyira jó fej, hogy visszavigyem neked.
EN IS IMADOM A SUPERNATURAL-T.(ODAAT)
WINCEST VAGY DESTIEL? En nem tudok donteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!