Hogyan tudok kapcsolatba lépni az ördöggel és alkut kötni vele?
Tudod,Fisz,te vagy az agymosott!Isten nagyon is létezik,már tapasztaltam is!100%,hogy ha a Sátán segítségét kéred,nagyon föld alá süllyedsz,mert átvág!És jól jár a felajánlott alkuddal!Nem is beszélve arról,hogy milyen lesz az életed folytatása!Ismerek nem egy embert,aki nagyon megszívta az eféle alkukötést...
Azt mondom,hogy ne próbálkozz ilyennel,hanem csatlakozom az előttem lévők válaszához:imádkozz Istenhez!
Szerintem ha rendes életet akarsz Élni ne köss szövetséget a sátánnal semmi képpen. Karma és hát maga a sátán szempontjából is. A népmesékben is mindíg kiderült hogy a sátán úgy köt alkut hogy az ő javára legyen és te meg nem úgy kapod meg amit akarsz mint ahogy elképzeled.
Pl. Valaki apja rákos. Motorozik. A fia alkut köt a sátánnal. Másnapra az apja meggyógyul...
Utána találkozik apja a sátánnal az utcán( ember alakjában) később elüti a srác apját egy autó
Az ördöggel nem tudsz kapcsolatba lépni mert nem létezik úgy ahogy semmi ilyen spirituális dolog nem létezik és az egész hazugság.
U.I.: Fisz ha olvasod ezt add már meg az e-mail címed mert szívesen elvitatkoznék veled :D de most viccen kívül nagyon szeretek erről a témáról vitatkozni fanatikusokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!