Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van közetetek valamilyen...

Van közetetek valamilyen szektatag? Milyen szekta?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 15:54
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

kuklux klán

rasszisták...

2011. máj. 18. 14:48
 22/24 anonim ***** válasza:
Én a klu-klux klánhoz tartozom XDXDXDXD
2011. szept. 13. 18:14
 23/24 anonim ***** válasza:

jah és még az Al-Kaidába is benne vokXDXD

barack obamát a 7végén nyírjuk ki

2011. szept. 13. 18:20
 24/24 x0 válasza:

Szektás iskolába már jártam: a miskolci Lévay József Református Gimnázium betanista: apám azt mondta a református egyházon belüli szekta, de úgy néz ki nem csak református tagjai vannak, például az egyik főkolompos metodista lelkész volt. A hivatalos neve úgy tűnik

Bethánia CE Egyesület

1994-1996 között, 7-8. osztályba jártam oda emelt szintű matematika-számítástechnikára, megmondtam az osztályfőnöknek (Horváth László), hogy azért nem megyek megyei számítástechnika-versenyre Sátoraljaújhelyre, mert gyűlölöm az iskolát, nem fogok neki hírnevet szerezni. Ének vagy hittan óra előtt vagy a nap elején énekelni kellett, én tök mást énekeltem, mivel mély volt a hangom, egyedül túlénekeltem az osztályt. Tanév végével repültem, amikor az igazgató korábban megtudta, hogy lelkészválasztáskor apám kiabálta hogy nem, tőle vették át a többiek, már akkor azt mondta apámnak hogy vigyen el onnan. Tanév közben minden jegy jelesre se kaptam tantárgyi dicséretet számítástechnikából, és csak jelest kaptam, nem kitűnőt. 7-12. osztályban tanultam ezt, minden tanévben minden évközi jegyem jeles volt, amit pontoztak úgy emlékszek maximális pontszámú.

szept. 19. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!