Mit jelent a 666 szám?
Figyelt kérdés
Úgytudom, hogy valami ördögi vagy sátán szám. De gondoltam megkérdezem, hátha tudjátok. A válaszokat előre is köszi :D2011. ápr. 12. 14:35
11/27 anonim válasza:
Valóban nem ördögi, csupán Sátáni. A keresztény vallás Sátánról hazudott mindenkinek. Ha olvasgattok a blogon amit belinkeltem a teljes igazságot látjátok. A blog vezetője a Joy of Satan Ministries anyagait fordítja magyarra. A JoS főpapsága és további 40.000-es tagsága, köztük jómagam is közvetlen kapcsolatban van Enkivel (Sátán) és az Ő Démonaival.
13/27 anonim válasza:
A 666 (hatszázhatvanhat) a 665 és 667 között található természetes szám.
A 36-odik háromszögszám, vagyis az első 36 darab pozitív egész szám összege.
Értéke megegyezik az első hét prímszám négyzetének összegével.
Bővelkedő szám.
Palindrom szám.
14/27 anonim válasza:
"Akinek értelme van, számolja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma 666." - Szent János, Jelenések Könyve, 13. rész, 8. vers.
15/27 anonim válasza:
pokolgépet már senki sem hallgat? Jó kis nóta...
16/27 anonim válasza:
Fisz: ez most poén volt,vagy komoly?
17/27 anonim válasza:
Haha Fisz, én meg kapcsolatba vagyok az ENSZ főtitkárával
18/27 anonim válasza:
Nem különösebben érdekel a véleményetek, nekem elég személyes tapasztalatom van ahoz hogy ignoráljam a szkeptikusokat. Akinek szántam ahoz eljutott az információ, innentől nem tud érdekelni ki mit hisz. Mindenki azt hisz amit akar, az értelmesebbek pedig abban hisznek amit tudnak.
19/27 anonim válasza:
Én nem kritizálni akarlak Fisz,félre ne értsd.De nagyon nagy tévedésben vagy.Mégis mire gondolsz az alatt hogy a keresztények hazudtak a Sátánnal kapcsolatban? (Elnézést kérek a kérdezőtől,ígérem csak ezt az egy kérdést teszem fel!)
20/27 A kérdező kommentje:
Nah. Erre én is kiváncsi lennék! :D amúgymeg semmi baj! :D
2011. ápr. 23. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!