11/13 anonim válasza:
Nekem rendkívül pozitív tapasztalataim vannak Démonokkal, de angyallal is volt már dolgom csak az mindenáron ártani akart nekem... Levontam a tanulságot.:)
12/13 anonim válasza:
miért teszi fel mindennap 2 agymosott ugyanezt a linket?
13/13 anonim válasza:
Szerintem mértékkel véve nem agymosás. Sajnos viszont a családom körében is van olyan, aki szintül hisz mindenben, össze-vissza olvassa a könyveket. Vitatkozni nem lehet vele mondván én nem hiszek semmiben! (Nem igaz.) A barátnője angyalokat lát, jósnőhöz járnak már évek óta stb stb. Főleg az zavar hogy ezekre az úgymond ezoteristákra költi a pénzét. Szerintem ha valaki igazi ezoterista és az emberiség érdekében cselekszik, annak szinte tilos lenne pénzt kérnie még akkor is ha ez azt jelentené, hogy mellette van "rendes" állása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!