Létezik olyan mágikus eljárás, ami mellnövevelő hatású?
Na akkor most komolyan. Ha esetleg egy-egy boszorkánynak szúnyogcsípés méretű melle volt, akkor is oltári nagy kannákat rajzoltak később az őket ábrázoló képekre, ráadásul általában mély dekoltázzsal. Hogy miért? Pont azért, mert az egyháznak két nagy (meg rengeteg apró) ellensége olt. Az eretnekek és a paráznaság. A nagy mellű boszorkányok a köz szemében mélyről jövő utálatot váltottak ki az erkölcstelenségük miatt (kitették a mellüket), így még jobban utálták őket.
Vagy
A középkorban még nem volt divat a közemberek számára a diéta meg jóga meg stb, bizony, gyakran elhíztak, ettől lett nagy mellük is.
13:10
Azért ne mossuk már össze a plasztikai műtétet a ruházkodással!
Az egy adottság, hogy milyennek születsz, hány centi magas vagy, mekkora ezed-azod. Az, hogy milyen ruhát hordasz, az meg puszta ízlés kérdése. A ruha nem a szerves részem, nem nőtt hozzám, elkopik, vagy megváltozik az ízlésem és lecserélem. De az orromat pl nem cserélem le amúgy sem vagyok Michael Jackson. A testi adottságok és az öltözködés, vagy épp a hajviselet két teljesen más kérdés!
15:59
Vagy csak középkori fotoshop: aki fizeti a festőt, az kérhet magának kicsit előnyösebb ábrázolást is :)
persze, van egy varázsszó:
-CsiriBoob
Spirituálisan tudnék erőt küldeni nagy távolságból, hogy ezzel megalapozzam a további "kezeléseket".
nem csak a melleden kell alkalmazni, hanem a tested többi részét is "kezelnem" kell. pénzbeli fizetséget nem kérek, de ha nem válna be, visszafizetheted úgy is, hogy te kezdesz el "kezelni" engem. :)))
jah a középkori okkultista nőknek nem volt olyan nagy, csak gondolom azoknak akikkel találkoztál szűk volt a ruhája, és feljebb tolta a mellét, mintha nagyobbnak tűnne. :)
Mellékhatás?
Különben létezik ilyen vákuumpumpa is, de nem tudom mit ér. Meg talán csak egy ideig tart a hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!