Létezik olyan mágikus eljárás, ami mellnövevelő hatású?
Simogasd a melled között wc-papírral.
Nem tudom, hogyan, de a se*geden működött!
5:55-nek:
"Naná, hogy neked a plasztikai sebészed ezt adta be..."
Orvos vagyok én is, nem adott be semmit nekem a sebészem a szilikonon kívül. :)
"Én viszont TUDOM (mert kipróbáltam és tapasztaltam, hogy működik), hogy fitoösztrogénekkel is remekül megnőnek a mellek"
Megkérdezhetem, hogy mennyit híztál közben?
Azt gondolom, inkább attól nőhettek meg a melleid.
Vagy csak más melltartót hordasz, és csak képzeled a mellnövekedésedet.
Ugyanis a fito-ösztrogéneknek nincsen igazolható hatása, ez ilyen készítmények átverések.
"Veszélyes hormonokkal teli készítményt nem lehetne szabadon vásárolni, a hormontartalmú készítményeket szigorúan csak receptre adják ki!!!"
Ez így igaz.
"Nem akarlak megijeszteni, de manapság inkább KIVETETIK a nők a szilikon-implantátumukat, nem pedig berakatják!"
Ez nem igaz. :D :D :D
7:07-nek:
"Nagyon kevés férfi szereti a műmelleket!"
1. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy sok férfi mit szeret meg mit nem. A saját mellem az enyém, és az érdekel, hogy én mit szeretek. Senki másnak semmi köze hozzá.
2. Főleg a "sok férfi" véleménye nem érdekel, mivel nem vagyok prostituált, így nem akarok sok férfival lefeküdni
3. Az a férfi, akinek a véleménye érdekel, elégedett a megnagyobbított melleimmel.
4. Helytelen a "műmell" kifejezés.
Műmell = melltartóba helyezhető betét, vagy felcsatolható mell a traviknak. :)
Szilikon implantátum = a valódi, saját mellemet megnagyobbító orvosi eszköz.
5. Abban igazad lehet, hogy a túl nagy, természetellenes formájú implantátumok csúnyák. Én viszont kicsi és természetes formájú szilikont rakattam be.
"Másrészt a szilikonnak komoly veszélyei is vannak."
Ez nem igaz. Ilyeneket csak a rémhírterjesztő körlevelekben olvashatsz, és annyi a valóságtartalma, mint a 2012-es világvégének vagy a SETI ufóészlelésének.
Magának a műtétnek lehetnek veszélyei. Ezek elhárítására a legjobb megoldás egy kiváló, türelmes, hozzáértő, gondos sebész kiválasztása, a gondos felkészülés és utógondozás.
Én ezt a kiváló orvost Dr. Csuha Lajosban találtam meg, és mindenkinek ajánlani tudom.
"Azonfelül a műtétet időnként meg kell ismételni."
Ez már pár évtizede nem igaz. A modern implantátumok maradhatnak életed végéig.
Kivéve, ha valakit elkap a gépszíj :) , és le akarja cseréltetni még nagyobbra. De úgy érzem, ez a veszély engem nem fenyeget.
"Ha szoptatni akarsz,akkor sok gondod lesz vele."
A modern szilikon-implantátumokkal már évtizedek óta nyugodtan lehet szoptatni is. (Bár engem ez nem érint, mert nem akarok gyereket.)
"Egyébként sem értem ezt a kis mell-nagy mell problémát.
Van akinek a kicsi,van akinek a nagymellű nők tetszenek. Az ízlésüknek megfelelő nővel ismerkednek. Mindenki találhat magának párt."
Én meg saját magamnak egy picivel nagyobb mellel tetszem, amilyen most lett. Nem mások véleménye körül forog az életem, elsősorban saját magamnak akarok megfelelni.
Ugyanakkor meggyőződésem, hogy a külső szemlélő számára is harmonikusabb, esztétikusabb így az alakom.
"A saját mellem az enyém, és az érdekel, hogy én mit szeretek."
Ez nekem még új, valaki azért nagyobbíttat mellet, hogy önmagánál bevágódjon.
Most akkor:
- vagy önimádat.
- Vagy önértékelési problémák, ám erre inkább pszichológust, nem plasztikai sebészt szoktak javasolni.
- Vagy egyszerűen jobb nő akarsz lenni. Ez esetben meg - ha látens módon is - mégis csak másoknak, illetve a mások által kreált szépségideálnak akarsz megfelelni.
"3. Az a férfi, akinek a véleménye érdekel, elégedett a megnagyobbított melleimmel."
Az igazi profizmus az, mikor úgy tudsz valakit rávenni valamire, hogy azt hiszi, arra neki magának volt szüksége és hogy ő döntött így :)
"Helytelen a "műmell" kifejezés"
Valóban.
Hívhatjuk optikai tunningnak, vagy mesterséges önbizalomnak is, a köztük elterülő mélyedést Szilikon-völgynek, az illetőt pedig plasztikcicának, vagy guminőnek.
Ha az alany megöregszik, a felszerelést műemlőknek nyilvánítják.
"elsősorban saját magamnak akarok megfelelni."
Legalábbis ezt hiszi a dolgozó. Valójában tudat alatt egy sor külső hatás befolyásolja azt a képet, amit magunkról kívánatosnak tartunk.
Valaki vagy képes elfogadni magát picit kisebb mellel, vagy kicsit nagyobbal sem lesz képes. Ha valakinek elálló lapát füle, vagy kampós pinoccio-orra van megértem, hogy megműteti, de leírásod alapján a tied messze nem olyan súlyú, mint amire azt szokták mondani, hogy "kibabrált vele a természet"
De végül is mindegy, ez is csak valami ismeretlen pasi véleménye :)
"Ez nekem még új, valaki azért nagyobbíttat mellet, hogy önmagánál bevágódjon.
Most akkor:
- vagy önimádat.
- Vagy önértékelési problémák, ám erre inkább pszichológust, nem plasztikai sebészt szoktak javasolni.
- Vagy egyszerűen jobb nő akarsz lenni. Ez esetben meg - ha látens módon is - mégis csak másoknak, illetve a mások által kreált szépségideálnak akarsz megfelelni. "
Ennél hülyébb elméletet ritkán hallok, már bocsánat. Te sosem akartál még tetszeni magadnak, magadért tenni bármit, akármit? Ruhát sem azért veszel, mert NEKED tetszik, hanem mindig csak azért, mert változik az aktuális trend? Vagy mi? Mert ha másokkal kapcsolatban így gondolkozol, valószínűleg ez mind pontosan rád igaz. Nem irigyellek, nem lehet jó úgy élni, hogy tudat alatt vagy tudatosan mindig másoknak akarsz megfelelni. Van egy barátnőm, akinek már vagy tíz éve tök ugyanolyan a haja, és rohadtul unja, de sem levágatni, sem átfesteni nem meri, mert mi van, ha úgy majd kevésbé fog tetszeni azoknak, akiknek addig tetszett... fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!