Lehet, hogy mágikus erővel bírok?
Ez egy jól ismert optikai csalódás, ahogy a kolléga helyesen megjegyezte.
Mágikus képességek a valódi világban nem léteznek, csak a képzeletben: a könyvekben és a filmekben.
Itt olvashatsz egy cikket erről az optikai csalódásról:
(csak már félig aludtam, azt hiszem ezért is ideírtam a kérdést! X))
ÉS köszönöm a válaszokat!
Most ha komoly a kérdés ha nem leírom:
Egy időben én is néztem így az órára,én is gondolkodtam miért megy visszafelé egy pillanatrra,sőt olyan is van hogy ránézek és mintha csak két mp-et várva ugrana előre.
ezeknek nem más a magyaázata mint az időzítés.
akkor nézel az órára amikor éppen átkattan a következő mp re és ha megfigyeled nem egy jelölést ugrik előre hanem egy picit többet.és korigálja magát és vissza kell álnia a jelhez.(nem jut eszembe a szó de majd ha eszembe jut ideírom)és amikor egy picit ugrik vissza az emberi logika képzeli oda azt hogy az előzőről ugrot vissza holott egy mp törtrésze ugrik vissza.na ez kicsit hosszú volt de még egy magyarázat ha ez nem elég:a másik szerintem az sem csak velem esett meg az az, hogy abban a pillanatban nézel oda az órára amikor odaugrik,és a másodpercet akkor végigvárod,máskor pedig mondjuk fél mpet vársz rá,ez naggyából tudatosan nem is érezhető különbség de tudatalatt mérve van az hogy mennyi ideig tart egy másodperc.na most ez tényleg bonyolultul hangzik de ha belegondolsz már nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!