A cigány átok akkor is cigány átok, ha csak káromkodásból vágja hozzád az illető? Például: száradjon le a karod, vagy ilyesmi?
Lol hiszel ilyen hülyeségekben hogy a ló nyalja meg a meztelen szemed :D
Ha cigány átok létezne akkor már nem vége lenne az egész világnak!
Mit a legfélelmetesebb hallani egy cigány szájából?
- Jó reggelt, szomszéd!
Nem azt állítottam, hogy végtelenül hiszek ezekben a dolgokban, de azért nem is zárkózom el az okkultizmus bizonyos területeitől, hiszen: történnek furcsa és megmagyarázhatatlan dolgok..
A cigányátkot csak azért kérdeztem, mert ha valakinek beleteszik a bogarat a fülébe, akkor elég nehezen szedi ki onnan :S
Átkok igenis léteznek, de a leggonoszabbak nem cigányoktól valók. Ahogy azt a többiek is írták, ők sokszor csak így káromkodnak, valójában szeretik ijesztgetni a magyarokat, de attól, hogy valaki cigány, nem feltétlen tud neked ártani (kivéve, ha sokan vannak, vagy van bicskája, ill.ezek kombinációja:)))
Na, komolyan, az átkok a fekete mágia részeként (=boszorkányság)adhatók. Ezért furcsa nekem, hogy aki istenhívőnek vallja magát, (és a c.ék azt mondják)hogy is átkozódhat, hisz a kettő ellentmond.
Vannak Magyarországon komoly mágiás gyülekezetek, akik fehér mágiát gyakorolnak bevallásuk szerint, vagyis rosszat nem tesznek, nem ártanak, de valójában nem így van.
Sajnos egy idő után nekem is hinnem kellett, hogy igenis létezik átok...Bekerült (ill. be akart kerülni) a családomba egy ilyen mágiás nőszemély a bátyám párjaként. Egy lusta gonosz lotyó volt, sokat ártott nekünk,szívből gyűlöltük, a mamám, anyám és apám, meg én a férjemmel. Hangot is adtunk ellenérzéseinknek, egy energiavámpír volt, dolgozni nem akart, a családunk pénze is kellett (pedig nem volt sok). Amíg együtt volt a bátyámmal, 4 évig, tragédiák sora történt velünk. Meghalt a nagyanyám iszonyú kínok közt, én évekig nem tudtam megfoganni,pedig makkegészségesek voltunk, amikor beköltöztünk a szép új lakásunkba, amit a ribanc irigyelt, a férjem munkahelyi balesetben majdnem összenyomorította a lábfejét, hónapokig itthon feküdt, anyám egészsége is tönkrement, aztán minden indok nélkül a bátyám ellenem fordult, és a ribanc a fejemhez vágta, hogy azért nem tudok megfoganni, mert gonosz vagyok....De azért ők is veszekedtek, mert mindkettő csalta a másikat, amikor különb mentek kétszer 2 hétre, bátyám majdnem elvesztette a lábát egy kiránduláson, másodszor a kocsiját törte szarrá, és a csaj ugyanakkor a saját autóját, igaz egyikőjüknek sem lett baja.Az átok visszafordult. Ekkor kezdtem kapisgálni, hogy gáz van, utána olvastam, és elhatároztam, hogy ellenállok, és védőburkot vonok a családom megmaradt része köré...Nekem sikerült eztán 2 hónappal végre teherbe esni, de sajnos a terhességem alatt végig kórházba jártam anyámhoz, akiről kiderült, hogy májzsugora van...iszonyat kínok közt szenvedett ki a szülésem után 5 héttel. Aztán még ellenem fordította a bátyámat örökségi vitával,a temetés után ordítás volt, nekem a tejem elapadt, bár az már nem átok volt szerintem.
Nagyon nehezen szabadult meg tőle végül a tesóm, azt mondta, nem érti, de egyszerűen nem bírja elhagyni, pedig már ő is utálta....valahogy mindig visszament hozzá.Ja, anyagilag is szipolyozta, élősködött rajta.
Végül valahogy sikerült!!!!, azóta rendeződött a viszonyunk, és az én életem is ok, a második babám azonnal megfogant amikor akartuk.
Bocs, azért voltam ilyen hosszú, mert így volt teljes a kép.
A lényeg, hogy az átok igenis visszafordítható, és nem kell ahhoz boszinak lenni, csak tudni kell nemet mondani, és az energiádat nem hagyni, hogy leszívják.Nem is az, hogy ne higgy benne, hanem, hidd azt és tudd, hogy rajtad nem fog, mert erős vagy, ennyi.
utolso: veled szerintem mas baj van nem az atok.
Primitiv emberek hisznek benne csak. Nem veletlen, hogy afrikaban van ennek igen jelentos kulturaja.
ezzel csak a 8 eveseket, vagy az azzal egyszinvonalon levoket lehet ijeszgetni.
Tudom tudom, akik engem atkoztak meg, azok nem voltak kepzettek, nem volt kepesseguk, meg johet a sok butasag.(mert h nem mukodott)
ostobasag az egesz, es mint az osszeeskuves elmeletek mindegyikeben, egymastol fuggetlen esemenyeket egyutt talaltal, mert mennyire uncsi lenne, ha nem lenne benne egy rendszer. Egy atok ahelyett, hogy letudnad, hogy volt ( ahogy legtobbunknek van) rossz periodusa, ami akar egymasbol is kovetkeztethet.
gondolmot te is csupa szeretetbol irtal ilyen szepeket arrol a norol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!