Melyik mágiát használjam ehhez?
Kedves kérdező!
Amit javasolni fogok a következő pár sorban az a mágia egy olyan területe amely nem a külső világra nézve hoz változásokat hanem inkább benned végezi el a kellő finomításokat.
A mágia áthat mindent és az az erő is amely mozgatja így természetes hogy léteznek olyan módszerek és rítusok amelyek visszahatva szertartást végzőre s így fejtik ki hatásukat.
Ennek az előnye hogy nem ártassz vele senki másnak, de kockázata hogy maadon babrálsz. Így csak akkor tégy bárminemű komolyabb lépést ha már a többi hagyományos módszer megbukott. AMellett tudnod kell hogy a szerelmet nem lehet kierőszakolni. Bármilyen mágikus elemhez is nyúlj az aszemély akire irányul birtokában van annak az ösztönös képességnek amely megvédi őt a behatolásoktól.
Ebből az következik hogy ha cseppet sem vagy szimpatikus neki akkor ne várd hogy bármi is hasson főleg ha nem is ismer.
Így az első lépés hogy ismerd meg jobban és hogy ő is megismerjen. Erre már lehet alapozni.
Szóval az első lépés hogy ismerd meg önnmagad és a hibáidat ha ezek megvannak tudod hogy mire hass hogy a hiány feltöltődjön. Ha ismered a lány tudhatod mi a zsánere mi jön be neki.
Ebből kettő következhet:
- te idomodsz a kívánt képhez vagy
- a lány figyelmét hívod fel arra hogy másképp is lehet csinálni a dolgokat.
az elsővel gyors skert érhetsz el, de vigyázz ne tűnj pojácának. Egyértelmű hogy ha a vad macsókat szereti és te inkább vagy átlagos nem túl kirívó akkor egyikből átlépni a máskba nem lehet napok alatt. Tehát ez a lépés nem tú előnyös mert rosszul érezheted magad egy másik szrepben s ezt tartani sem könnyű főleg nem sokáig.
Így marad a csábítás és érvelés művészete amely párosulhat a lenyűgözéssel vagy rádöbbentésel.
Nem tudom hány évesek vagytok de minden korban meg lehet tlálni a hangot a szebbik nemmel.
fontos hogy ne légy tlakodó vele légy türelemmel mert az valóban rózsát terem.
....
De térjünk vissza mit is tehetsz annak érdekében, hogy sikerrel járj.
Hogy elnyerd a tetszést először is kellő önbzalomra lesz szükséged. Ehhez az kell hogy megtaláld magadban azokat a dolgokat amire büszke lehetsz. Amit úgy érzel hogy kiemelhet a öbbiek közül. Ha erre gondolsz nyersz némi tartást. De vigyázz soha ne kérkedj bármi is legyen az mert sokan vannak akik messze többre viszik a többi embernél. Gondolj rá mint személyes sikerre.
Ha szükséges ( mert nem vagy egy Dávid szobor)kezdj el edzeni. A magam példájából tudom hogy heti egyszeri vagy kétseri 3 órás torna és súlyzózás csodákra képes.
Ha nem is leszel kigyúrva de az arányaid a helyükre kerülnek ami jobb megjelenést kölcsönöz s a kitartásodra majdan büszke lehetsz.
A mágia ott lép be a képbe ( de nem is nevezném ezt igazán mágiának) hogy ezt az akaratot erősíted magadban. Hogy közvetlenebbé teszed magad és hidd el a nyíltság és az odafigyelés sok ismeretséget hoz majd a konyhára és nem különben a lányok szemében is jópont. Főleg mivel oda vannak azért ha odafigyelnek rájuk ha hagyják kibontakozni magukat.
Tehát egy nem is annyira mágikus módszer:
- Fogj egy fehér gyertyát és szenteld fel sós vizzel.
- Írd le egy ki papírra, hogy milyen változást szeretnél magadon elérni ami elnyerheti a kiválasztott lány tetszését.Lehetőleg rímekben de lehet pontokba is szedni.
- Írj egy másik versikét amelyben megkéred az egyik istent lehetőleg idevágót ( pl afrodité) hogy legyen örzője az átalakulásodnak s ne engedje hogy túlzásokba vagy tévútkra tévedj. Valamint kérd meg hogy segítsen megacélozni az akaratod a cél elérésének érdekében.
- A gyerty azért kell hogy közvetítője legyen a kérésednek. Ide csempészünk némi tűzzel való operálást.
- gyújtsd meg a kívánságos lapodat miközben a választott istenedhez írt sorokat elmondod.
- hagyd, hogy elégjen, a maradék hamut pedig ha gondolod őrizd meg hogy emlékeztetője legyen a fogadlmadnak vagy ki is dobhatod vagy ásd el.
- A siker fejében bemutathatsz áldozatot is. pl ha Afroditét választod akkor lehet ez egy szál virág.( mivel a célod a szerelem a legjobb a vörös rózsa.)
Vagy áldozat lehet még egy korty bor vagy egy füstölő is.
Ha mindezzel végeztél láss neki, hogy megtervezd az átalakulásod a cél felé vezető úton. Írj napirendet vagy edzéstervet, olvass el néhány könyvet. ( pl A testbeszéd)
Vagy bármi ami szerinted hozzásegíthet a cél eléréséhez.
Az áldozattal köszönöd meg a védőd fáradozásait.
Bitos vagyok benne hogya segítséget megkapod s ha jól okoskodsz megtalálod az utat szíved választotjához.
Amúgy hogy megadjam a kezdő lökést.
20 éves vagyok kb két éve kezdtem el edzeni azért mert zavart hogy inkább egy körtére hasonlítok mintsem az ideális formához. Szóval nekiláttam és most már helyén van minden. Emellett szintén az elműlt két évben eljártam latin táncolni és elkezdtem egy rajz iskolát. ( a legtöbb lány szereti a művészetet meg a táncot)
A táncpróbák remek ismerkedős helyek és kinevel a falábból.
Emellett napi szinte olvasok könyveket tájékozódom mert egy jó hozzászólás is segíthet elnyerni a tiszteletet.
Amellett az önálló vélemény a legfontosabb. Ezt is jól jegyezd meg.
És a siker kulcsa amelyre kevesen jönek rá. Ha egy lányt meg tudsz nevettetni akkor sinen vagy. Mert hozzád kapcsol egy jó élményt és szívesenveszi majd a közelséed mert tudja hogy örömet kap tőled. Ehhez terémészetesen nem árt edzeni kicsit a humorérézeket.
És még egy fontos momentum lehet ami nekem pl bejött hogy bszélj szépen és kifejezően. Legyél igényes arra amit és ahogyan mondassz. Foalmazz néhol viccesen olykor pajzán felhangal de tudj komoly is lenni. Ha változatos vagy sosem un meg, csak vigyázz hogy ne légy fárasztóan változatos.
Összefoglalva: a siker receptje
- legyen önbizalmad
- legyen személyiséged - tájékozódás, önálló vélemény alkotás
- Legyél igénnyel magad és mások iránt - ezzel kapsz tiszteletet
- tegyél azért hogy kinézz valahogy - nem a divat vackokra gondolok ( én sem követem ) hanem találkozzon a személyiséged az öltözködéssel - ez kényelmet ad hogy kibontakozhass
- legyél nyitot és befogadó és némiképp elemző hogy érezhesd a váltásokat a beszélsz vele és ha a környezeted hozzád beszél.
- informálódj- és tt most nem csaka macsós dolgokra értem ( sztereotíp hármas: kocsi nők sport) jómagam több női témához is értek és hidd el hogy ez semmit nem fog levonni a férfiasságodból sőt könnyebb lesz egérteni a nőt a külső alapján.
- FONTOS ha nevet a nő akkor minden Ok mert pillanatnyilag boldog.
- próbálj meg szellemes lenni - a mai egy kaptafás világban ahol a mély gondolatokat kiszorítják a sekélyes vihogások kultúrális oázis lehetsz - ami tiszteletet ébreszt és pozitív gondolkodást jó megítélés ad majd mások szemében. Nem kevésbé fogsz te is változni. ( de hát ez erről szól)
- végül ha nem hát nem. Meg kell tanulni elengedni is hibáztatások nélkül. Ha a kezdetekben nincs meg a szikra valamelyik félről akkor időt és energiát feccölni bele egy bizonyos szinten túl. Az csak csalódottá tesz és lehangol.
Azt hiszem ennyi dióhéjban. Törekedj a tudatos változásra és akkor a környezeted is változni fog.
Sok sikert! Remélem eléred a célod és hasznos változásokon mész majd át!
Koncentrálj rá, és HIDD EL hogy már a tiéd. Ez a legfontosabb. Ülj le minden nap és meditálj kicsit, és gondolj arra hogy már együtt vagytok. Írd le minden nap egy papírra hogy köszönöd hogy együtt vagytok és a tiéd lehet, aztán meditálj ezen egy kicsit. Csak koncentrálnod kell és hinned benne, aztán majd megvalósul, így vagy úgy.
Marivs
ha kezdő is vagy akkor is tudhatnád, hogy a szerelmi varázslatok a fehér mágiát súroló határon egyensúlyozik.
a szerelembe pont az a szép, hogy jön. nem kell erőltetni. mellesleg a 3x visszaütésről se feledkezz meg!
érdekes belegondolnod, hogy esetleg egy 3. személy veled is pont ezt fogja tenni? :D
Az utolsónak van igaza. A szerelem kölcsönösen kell, hogy kialakuljon, és nem szabad ebben mágiához folyamodni. Ezzel befolyásolod az ő akaratát. Lehet, hogy megkapod a szeretett lányt, de nagyon boldogtalanok lesztek egymás mellett, mert a mágia szerelmet nem tud hozni, csak ragaszkodást, ami betegessé is válhat.
Jól gondold meg, és inkább ne mágiázz senkit.
A szerelemben pont az a szép, hogy szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!