Mit jelent az, hogy a föld egyre finomabban rezeg? Azt hallottam, hogy aki nem tud vele egy szinten rezegni az eltűnik a földről és összesen csak pár millió ember marad!
Én fizikus vagyok, namost biztosan hallottál a rezonanciárol ? A lényeg az hogy ha a gerjesztő erő frekvenciája megegyezik a gerjesztett tárgy frekvenciájával, akkor nézd meg youtubeon a Tacoma hidat !
Katasztrófa van. Na szóval 2011-ben a fizikai kvázistelláris csillagközi anyag frekvenciájával azonos rezgésszám lesz és a föld megsemmisűl. De nincsen baj, mert a lélek megmarad és a magas szellemszintű idegenek testjeiben születünk újjá, ezért lesz dimenzió váltás. Tehát nem ebben a testben élünk tovább. Aki pedig rossz volt, eltiporta embertársát a földön és befizetetlen apeh tartozása volt, az megy reinkarnálódni egy alacsony bolygó földigilisztái közé.
Mivel Én éppen a magasabb szintről tértem közétek, hogy segítsem az átmenetet, ami nem sikerült, mert sz@rtatok rám, így nekem nem lesz nagy kunszt.
Butaság :D
A világ kicsit átalakul, most sokan dönthetnek, hogy spirituálisabb irányba akarnak -e indulni, furcsa természeti folyamatok is történnek(pólusváltás, tengelyszög változás), de el nem fog tűnni senki, aki meghal, az is a közös tudatba kerül vissza, nem egy "másik" helyre tűnik el. :)
Kérdező, neked nincs elég félnivalód az életben?
Unatkozol?
De akkor miért pont egy ilyen kreténséget találtál ki?
Nézz körül itt - ezen csak echte hiteles világvégék vannak:
Ezektől tojjál be, ne attól, ami biztosan nem lesz!
12:39
Te senkiházi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!