Ha valakit megátkoznak, meddig marad rajta az átok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 13:03
11/13 anonim válasza:
jah azt még hozzáfűzném hogy igaz hogy hinni kell benne DE csak a mágusnak, az áldozatnak nem.
12/13 anonim válasza:
Fisz megelőzött. körülbelül ezt akartam írni. De azért egy kicsit másképp. Fisz nagyon jól mondta hogy a mágus erejétől függ aki szórja az átkor és a fogadótól, ha egy "kezdő" mágus szórja az átkot egy "tapasztalt"-ra akkor az még azelött észreveszi és levezeti mielött kifejtené hatóerejét az átok. Egyébként hogy kérdésedre válaszoljak, addig tart az átok ameddig az átkot szóró mágus elrendelte, vagy ameddig el fogja rendelni, lehet hogy már lejárt de újra rádtette mert meggondolta magát... Ha nem vagy tapasztalt és nem tudsz ellene tenni akkor az időtartam nem tőled függ
13/13 anonim válasza:
Ugyan már gyerekek, nézzük tudományos szemmel a dolgot, ahhoz hogy valaki a "Sorsot", azaz az idő, és a tér egyvelegét manipulálni tudja, nagyjából 2,5 ször nagyobb teljesítmény kellene az agyának mint alvás közben(mivel az ember agya akkor forog a legjobban), ha ez megvan, akkor is ezt szinten kellene tartani, különben az az "átok" csak egy pillanatig fogy érvényben lenni, az előbbihez pedig rohadt sok energia kell, amit egy átlagos ember nem tud finanszírozni. Szóval az átok egyenlőre nem valóság, ha mégis ilyen jelenségeket tapasztaltok, az CSAKIS a félelem jel,és a szuggesszió befolyása, azaz, hogy bemeséled magadnak, és ezáltal természetes jelenségeket is Átoknak veszel.
Mo voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!