Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Pécsett ismertek jóst/mágust?

Pécsett ismertek jóst/mágust?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bocs, látom, hogy rólam irkáltok itt. Szóval én egy szatír vagyok, a jósláshoz nem nagyon konyítok. De 14 év alattiakkal szívesen kivételt teszek, mindent ki kell próbálni.
2011. febr. 15. 00:41
 12/14 anonim válasza:
Én boszorkányjós vagyok, igaz hogy nem pécsi, de a seprűmön semeddig se tart odarobogni...
2011. febr. 16. 09:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen! Én nagyon sokáig nem hittem az ilyen dolgokban, de édesanyának van egy barátnője aki teljesen korrekt árban kártyát vetett nekem. nem fogom elővenni a marketing szöveget, hogy 100%-ban minden bejött, de olyan konkrét dolgokat mondott nekem, ami pár nap múlva megtörtént. Jóshoz nem mennék el soha, mert nem hiszek nekik. Ha gondolod írj privátra és beszélhetünk.
2011. febr. 21. 11:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Amúgy senki sem hiszi el ezt a jóslás dolgot pedig igaz. Apukámnak naki sérve van és felhívott egy jósnőt az meg Elmondta neki hogy decemberre elmúlik a fájdalom és?? ELMÚLT.

Úgyhogy lehet hinni a jósoknak akármilyen szkeptikus is bárki!!

2011. febr. 21. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!