Van olyan mágiával foglalkozó könyv ami nem csak fantáziával van tele?
Figyelt kérdés
Tehát olyan könyvek érdekelnek amik tartalma szerintetek igaz és nem csak mesék.2011. febr. 5. 19:34
1/12 anonim válasza:
Felesleges a Káma Szútrát felhajtanod. Az teljesen másról szól, mint amit te keresel.
2/12 anonim válasza:
Most miért? Szexuális mágia, ftw. :)
3/12 anonim válasza:
attól függ milyen típusú mágia érdekel?
4/12 A kérdező kommentje:
bármilyen, a lényeg az hogy bővítsem az ismereteimet
2011. febr. 5. 20:28
5/12 anonim válasza:
Eileen Holland: Boszorkánypraktikák
Scott Cunningham összes könyve
Dürr József: Démonmágia
Donald Tyson: Énoch mágia
Victor Charon: Atlantiszi mágia
6/12 anonim válasza:
Eliphas Lévi, vagy Aleister Crowley műveit ajánlani tudom. Bár manapság már ritkaságszámba mennek.
7/12 anonim válasza:
Az atlantiszi mágiát olvastam.
Rég nevettem olyan jókat! Az ajánlom én is depresszió ellen nagyon hatásos! LOL
8/12 anonim válasza:
Hárri Podő és az Okoshack Kavicha!
9/12 anonim válasza:
Igen, vannak ilyen könyvek.
Tudnod kell, hogy a mágikus műveletek iránya finomtól halad a durva felé.
Akaraterőre és fegyelmezettségre van szükség hozzájuk, valamint (helyes) tudásra..
Franz Bardon művei komolyak ebben a témában.
10/12 anonim válasza:
Természetesen van lyan mágiával foglalkozó könyv ami nem csak fantáziával van tele! Hiszem a mágia, mint mindanyian tudjuk kizárólag tudományosan bizonyított és vitathatatlan tényekre alapszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!