Hogyan zárjak tükörbe egy lelket?
Figyelt kérdés
Ha gyakorlatban nem is lehetséges, mert mágia nem létezik, csak a szkeptikusok kedvéért, akkor elméletben hogyan működne a dolog? A kliensnek meg kell halnia? A tükör összetörése után mi történne vele?2011. jan. 21. 16:35
1/8 Bretso válasza:
A tükörből szedj ki egy szilánkot, vágd el vele a célpontod torkát és voilá tükörbe is zártad a lelkét.
2/8 anonim válasza:
Inkább pihenj egyet, ne tükrüket törögess. Még megvágod magad.
3/8 petya14 válasza:
ne haragudj hogy le kell hangoljalak de ilyen nem létezik :) de ha hiszel benne akkor nem szólok bele
4/8 A kérdező kommentje:
Csak eljátszottam a gondolattal. :) De ha eltöröm a tükröt, már nem lesz szép.
2011. jan. 21. 20:15
5/8 Salx Narval válasza:
Nagy tévedés azt hinni, hogy egy hagyományos tükör erre alkalmas.Ehhez egy ősi módszerrel, mágusok által elkészített tükör kell, itt a földön alig fellelhető anyagokból.A lelőhelyeket Lilit ősanya őrzői védik, ( mágiával ).Az alkotó anyagok többsége nem földi eredetű.Egy ilyen tükörrel tették ártalmatlanná Medúzát is( Perszeusz tükrös pajzsa )Természetesen ez, ebben a formában, csak mese.:D És jobb, ha azt hiszitek, hogy amit írtam, az is.
6/8 anonim válasza:
Ha a lelket elválasztod a testtől, akkor tulajdonképpen nem igazán van, ami irányítsa, tehát minimum az agyhalál. Elméletben. Még elméletben se csinálnék ilyet, jó biztos nem sülne ki belőle, nem hiába alapoztak erre horror filmet (Tükrök).
7/8 anonim válasza:
Legegyszerűbb testetlen lélekkel. Pecsét vagy rúna kell hozzá, és némi rituálé is jól jöhet.
A tükör összetörésével a jel megtörésével kiszabadul.
8/8 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy ez csak akkor lehetséges, ha az illető tükör előtt hal meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!