Honnan tudok szerezni varázserőt?
a varázslatot te ne úgy képzeld el, h most hip-hop, kilebedteted a tv-t a szobábólXD...de az pl. varázslat, ha úgy tudsz játszani 1 hangxen, h a zenétől a hallgatóságnak szomorú/vidám stb. érzése lesz. meg az is varázslat, ha olyat festesz, amit senki más, ami elgondolkodtatja az embereket.
ja, és a hit, és az akarat tényleg sokra képes - ha vkinek folyton jót kívánsz, a végén saját maga is bízni fog magában, és sikerül is neki, amit szeretne, meg fordítva is...ha vkit folyton leszólsz, béna lesz - ez pszichológia. Lényegében a "varázslat, és átkok" is az. m mikor megátkoztak vkit a középkorban, az volt annyira babonás, h elhitte, az úgy is lesz, és a sok gondolata végül a rossz fele is terelte.
Köszönöm szépen, a Tescoban sikerült is találnom 20%-os kedvezménnyel, csak az a baj, hogy ott a gondolatolvasás képességét tudom csak megvásárolni, nekem pedig a levitáció kell.
Hol tudom azt meg venni? Segítsetek légyszi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!