Honnan tudok szerezni varázserőt?
Figyelt kérdés
Valaki mondta, hogy el kell olvasni egy bizonyos varázsigét, amitől varázsképességeid lesznek.2010. dec. 30. 16:47
13/24 anonim válasza:
Hát bakker ha 11 éves korodig nem kaptál levelet a Roxfortból, akkor csak egy mugli vagy. Jön érted Bellatrix és kegyetlenül megkínoz. Óvakodj a halálfalóktól!
14/24 anonim válasza:
Szia!
Ilyen nincsen... nem rég még én is hittem ilyesmiben,nagyon-nagyon szerettem volna,de sajnos lehetetlen. :(
Amúgy normálisan,kedvesen is leírhattátok volna,szegény még azt hiszi van ilyen. Nem sokára majd te is rájössz,hogy ilyen tényleg nincs.
13/L
16/24 anonim válasza:
Hány éves vagyok?
...még csak 40...
17/24 anonim válasza:
Asszem a Tescoban éppen akciós. Siess, mert hamar elkapkodják!
18/24 anonim válasza:
A mágia nem így működik.
Ha valaki mégis tudná, akkor sem írná le, mert a tudás hatalom.
19/24 anonim válasza:
,,Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot,,!
20/24 anonim válasza:
Ki kell tapasztalnod a saját erősségeidet, tudatosan kell tanulnod, építened a világlátásodat, el kell mélyedned a tudományokban és filozófiában, és fel kell építened a saját hited.
Rengeteg utánajárás szükséges, és nem érdemes elsietni, mert a kezdeti sikertelenségek kedved szeghetik, ha túl nagy célokat tűzöl ki magad elé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!