Halodtam egy dolgot, hogy hogyan tudnank csabitani? Tobbi lent
Eredetileg nem a kérdésre akartam válaszolni hanem az előttem szóló b*romnak .
"Figyelj! Ha nem tetszik a magyar nyelv, és ma megyar mentalitás, akkor -hogy egy klassikust idézzek- "El lehet innen menni! Itt lehet minket hagyni...! "
Hol írja le, azt hogy nem tetszik neki a magyar nyelv. A mi nyelvünk a világ legnehezebb nyelvei közé tartozik . Nehéz megtanulni. Lehet Ő jobban tud magyarul mint te angolul vagy németül. Ha valaki nem tud perfekt magyarul vagy diszgráfiás nem írhat internetre ? H*lye idi*ta
Kérdésre válaszolva nem, nem így kell valakit "elcsábítani" . Az egyéniségedbe kell, hogy beleszeressen.
Ez kb az a szint mint ha a fiuk mást tennének a lányok pohárijába.
19 f
A létszives az légyszives, a raszista az rasszista, a halodtam az hallottam, a csepentesz az cseppentes, a bevállt az bevált.
Egyébként ha hatékony lennék, sem vetnék be ilyen "trükköt", hiszen nemes egyszerűséggel gusztustalan.
Kérdezőnek:
Kár a gőzért, engem is kiosztottak a csuhás keresztények, hasonló kérdésekért!-))
Íme egy a sok közül.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__1..
l-egy-csepp-vert-veszek-azzal-biztos-rontast-tudok-ra-kuldeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!