Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valami trükköt tudtok, hogy...

Valami trükköt tudtok, hogy pozitív energiákat sugározzak?(vígjátékok nézése vagy hasonló)

Figyelt kérdés

Nagyjából a negatív gondolatok sugárzását megakadályoztam. Nagyjából, a semleges szintre felküzdöttem magam.

Tovább szeretnék menni, hogy jól érezzem magam.

Arra gondoltam talán vicces filmeket kellene nézni...

dec. 19. 19:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%

Van akinek még kábeltévé se volt anno...

[link]

dec. 21. 00:01
 12/16 anonim ***** válasza:
40%
De mondok egyszerűbbet: élelmiszer, víz, fűtés?
dec. 21. 00:02
 13/16 anonim ***** válasza:
A kiindulópont az, hogy mit szeretnél, hogy legyen. Mit akarsz csinálni, hogyan akarod csinálni, mi érdekel. Függetlenül attól, hogy ez miért van. Ha ezt kibogozod, az már komoly változást hozhat. Nekem van egy nagyon szerencsés tulajdonságom, hogy minden nap boldogan (jókedvvel) ébredek és ez sokáig kitart minden nap. Estére lehet elfáradok, de ettől a napom nagy része tényleg jól telik, de ehhez hozzátartozik, hogy szeretem amit csinálok, szeretem ami történik velem stb, de ez hosszú idő.
dec. 21. 01:38
 14/16 anonim ***** válasza:
dec. 21. 10:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez a dolog eléggé összetett, szóval nem lehet csak egyetlen egy dolgot kiemelni. De talán mindennek az alapja, az önismeret. Ha tisztában vagy a saját személyiségeddel, sokkal könnyebb a dolgod. Mert tudod mi az, amire építkezned kell.

Egy korábbi válaszolóval például én is tökéletesen egyetértek. A pozitív életfelfogás nem arról szól valójában, hogy minden csöpögősen rózsaszín, és homokba dugjuk a fejünket a rossz dolgoktól... Bemagyarázni sem kell, hogy a rossz, az valójában fantasztikusan jó.

Igen, vannak szituációk, amikbe teljesen feleslegesen látjuk bele a negatív dolgokat. Ilyen például a borús, esős időjárás. Dönthetsz úgy, hogy morogsz az időjárás miatt, és megkeseríted ezzel az életedet. Vagy táncolhatsz is az esőben, és jól érezheted magad a saját bőrödben. Hozzáállás kérdése.

Viszont... Ha valami rossz dolog történik, akkor azt nem kell elfogadnod, beletörődnöd, vagy jónak látnod... Az önismeret segíteni fog neked abban, hogy megtaláld azt az "eszközt" ami segít neked egészségesen megélni ezt az időszakot. Például ilyen a sport, a művészetek, vagy bármilyen olyan tevékenység, aminek a végzése örömet okoz... És igen, ha úgy van, akkor a negatív érzéseket is meg kell élni, bőgéssel, ordibálással, stb. De ne fojtsd el magadban, ez a lényeg. Mert attól csak rosszabb lesz minden.

dec. 21. 13:58
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Bizony, bizony, amíg az ember önmagát meg nem ismeri, addig nem lehet valóságosan pozitív kisugárzása.

De amiket eddig leírtunk, azok a legalapvetőbb elemei annak, hogy az ember olyan irányba fejlődhessen, hogy kisugárzása pozitív legyen, olyan, melyből mások is képesek meríteni.

Ez nem egy napos munka, hanem életre szóló végeláthatatlan kaland. Ennek a fejlődésnek vége nincs, mert ha vége van, akkor megszűnik a pozitív kisugárzás is.

A fejlődés alapja pedig, hogy az ember elfogadja: Sosem lesz életében Isten. Sajnos el kell fogadni egy nálunk fejlettebb lény, entitás létezését.

dec. 21. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!