Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötés: ilyen helyzetb...

Szerelmi kötés: ilyen helyzetben se használjam? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Rengetek szerelmi kötéssel kapcsolatos kérdést láttam itt, és mindenütt azt válaszolták, hogy nem ajánlott a használata.

Nos, az én helyzetem a következő:

Több szerelmes vagyok egy srácba. Úgy sejtem, hogy lehet, hogy én is tetszenék neki, csak nem igazán van lehetőségem eleget találkozni vele ahhoz, hogy észrevegyen. És sajnos rengeteg más lány van, akik ugyanúgy tetszhetnek neki, de többet találkoznak vele, így több esélyük van, pedig nem is szeretik őt igazán.

Ezért azon gondolkoztam, hogy talán ezzel a kötéssel felhívnám magamra a figyelmét, és ez elég lenne ahhoz, hogy rájöjjön, hogy szeret engem, és az utána neki is jó lenne.

Ilyen helyzetben sem ajánlott használni? Hiszen ezzel neki is jót tennék, mert szeretem őt... Vagy ezzel csak szenvedést okoznék neki?

2010. nov. 6. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Használd a nőiességed,a nők ezzel csábítottak mindig is!

Flörtölj vele.

Annak a vonzereje úgyis véges sajnos egy idő után csak másik fiura lesz hatással.

DE! Gondold el,ha mégsem találtok és mégsincs Ő neked szánva,hanem neked egy nálanál sokkal jobb srác rendeltetett!!!??? Helyenként azt olvastam,h ebben az esetben az illető vagy alkoholista lesz vagy valami hasonló,akár meg is halhat 7 éve után vagy körül már nem emlékszem.

Ezért nem ajánlom mert a saját sorsosat is megpecsételed vele!

Én nekem 17 évesen jutott ez eszembe ,de szerencsére nem tettem meg!

Örülök neki mert most az a fiu(már pasi) egyáltalán nem passzolna hozzám. Az én párom 1000-szer jobb!

2010. nov. 22. 09:00
 12/15 anonim ***** válasza:

"Nincs valami kevésbé agresszívebb módszer erre, amivel észrevesz, de nem kötöm magamhoz?"

De van. Menj oda hozzá, szólítsd meg, beszélgess vele, kezdeményezz. Bátorság! Legyél vagány kiscsaj.

2010. nov. 22. 13:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Semmilyen helyzetben semmilyen mágiát ne használj! A világ tele van emberekkel és lehetőségekkel. Ha nem hiszed járj utána.
2010. nov. 22. 14:12
 14/15 anonim ***** válasza:
14:12-es vagyok! Annyit még hozzáfűznék, hogy csak egy kis bátorság kell neked. Neked tetszik nem? Akkor te lépjél, ne azt várd, hogy ő észrevegyen. Próbálj a közelébe kerülni, hátha leejti a tollát és éppen te leszel a legközelebb hozzá, aki jogosan és ártatlanul segít neki, felveszed neki a tollát. És ez mellé megjegyezném, hogy milyen jól áll neki a ......
2010. nov. 22. 14:17
 15/15 anonim ***** válasza:
"Nem igazán van lehetőségem eleget találkozni vele ahhoz, hogy észrevegyen." Nem is ismeritek egymást? Azt sem tudod milyen ember, és magadhoz kötnéd? Legközelebb mondj neki egy kedves "Helló"-t, sokszor ennyi is elég...
2013. szept. 24. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!