Szellemidézés, hogyan kell?
Figyelt kérdés
Felírtam egy papír lapra az angol abc betűit, de nem működött. Hogy kell? Viszont a gyertya olyan furcsán égett de semmi jel.dec. 8. 00:23
1/14 anonim válasza:
Nem kell. Ne foglalkozz ilyesmivel. Felkészületlen vagy. Nem tudsz mit kezdeni a megidézett szellemmel. Ne is fogj hozzá. Csak bajod lesz belőle.
3/14 anonim válasza:
Ne kísérletezzél ilyen dolgokkal, mert rosszul is elsülhet a dolog.
A szellemidézés nem való mindenkinek, és itt is elég sokat kell tanulni, hogy ezt a gyakorlatban is megtudjad csinálni.
Mit csinálsz akkor ha, egy rossz ártó szellemet idézel meg, vagy esetleg egy démon is megjelenik, ilyenkor már nagyon észnél kell lenni.
Szerencsére ezeket nem lehet olyan könnyen megtanulni, és megfelelő könyveket beszerezni hozzá. Amit a boltokban vagy az interneten árulnak, szerencsére annak a 60-70% semmit nem ér. ouija táblák közül sem mindegy hogy milyet és honnan szerzel be.
Ezek azért vannak így, hogy a beavatatlanok ne tudjanak ostobaságot csinálni.
4/14 A kérdező kommentje:
Halál időpontja érdekelni stb.
dec. 8. 16:04
5/14 A kérdező kommentje:
*e
dec. 8. 16:05
6/14 anonim válasza:
Ne érdekeljen, foglalkozzál a saját életeddel.....
Nem fogok segíteni ebben neked...
8/14 A kérdező kommentje:
A saját halálom időpontjára vagyok kíváncsi, és még egy- két személyes infóra.
dec. 8. 20:34
9/14 anonim válasza:
Nem mondanak meg mindent, vagy esetenként fals infót. Akkor fejeztük be huszas éveinkben a haverokkal, mikor elmondta hogy valamelyikünk hozzátartozójával baj lehet abból ha beszélgetünk vele. Nemsokkal később meghalt a haver apja, soha többet nem csináltuk. Előtte sokat. 2-voltam.
10/14 A kérdező kommentje:
9. Mesélj, konkrét dátumot nem?
dec. 8. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!