Létezik valós szellemidézés vagy démonidézés? Van rá bizonyíték?
Elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Úgy önmagában a szellemekkel és démonokkal.
Viszont nemrég néztem meg pár videót, ahol paxel elhagyatott épületekbe ment és k2 műszerrel próbált szellemekkel kommunikálni.
A videót elég hitelesnek tartok, egyáltalán nem tűnik megjátszottnak. Lehet, hogy csak egy nagyon jó színész, de tényleg elég hiteles.
"tényleg elég hiteles"
Pontosan mi adja neked a hitelességét?
Ash nazg túrbatulúk, ash nazg gimbatúl, ash nazg thrakatulúk, ag burzum ishi krimpatul!
Megidéztem Szauront és ráuszítottam a gyakorira.
"próbál mindent racionálisan"
Ettől még nem lesz hiteles.
Eleve egy film nem lehet önmagában hiteles... de ha ettől eltekintünk, akkor is kellene valaminek látszani a filmen, ami bizonyítja a szellemek létezését. Nem csak úgy lehet érteni, kicsit félrenézve, és 1000% jóindulattal.
Ez még így nagyon kevés.
Mi a műszer elve?
Mivel zárja ki az egyéb hatásokat?
A filmfelvételek, vagy fényképek soha nem lesznek számodra perdöntő bizonyítékok, mert mindig az jár majd a fejedben, hogy talán szerkesztettek, vagy amit látsz, az csupán egy eljátszott jelenet.
Viszont, ha elég nyitott vagy a témával kapcsolatban, akkor szerezhetsz magadnak saját tapasztalatokat. Azokban nem kell majd hinned, hiszen tudni fogod, hogy átélted őket. Amit akkor látsz, hallasz vagy tapasztalsz majd, az elegendő bizonyíték lesz számodra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!