Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ennek van valami magyarázható...

Ennek van valami magyarázható értelme?

Figyelt kérdés

Hogy egy ismeretlen férfi vonz, két éve, akivel nem lehetnénk együtt. Olyan érzésem van, amióta először megláttam, mintha ezer éve ismerném, mintha látnám és érezném az érzéseit. Megpróbáltam vele felvenni a kapcsolatot, de másodszorra nem válaszolt. Szerintem amit mondtam neki, nagy hatással lehetett rá, valami olyanba "nyúltam", amire egyáltalán nem számított, és megijedhetett. Viszont mindkettőnk életére igaz lehet.

Mind a kettőnknek van egy szépen felépített élete, ami egy álarc, és olyan, mintha egymással tudnánk magunkat felszabadítani.

Ilyen létezhet?

Valaki, aki ért kártyavetéshez, vagy bármihez, ami spirituális, tudna nekem privátban segíteni?

Én hiszek benne, hogy ez a vonzás nem véletlen. Tudom, milyen, mikor csak úgy tetszik vagy szexuálisan vonz valaki, de ez teljes mértékben valami nagyon más.

nov. 30. 08:34
 1/1 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Úgysem fogadod el, hogy csak egy evolúciós ösztön munkálkodik benned.

"Valami nagyon más."

Pont ez benne a szemfényvesztés. Te ezt komolyan elhiszed, termelődik a dopamin, közben mindenki szimplán a fejfenntartás kiszolgálója, mint egy vezérelt robot.

Egy életünk van, azt mindenki úgy használja ki, ahogy tudja vagy akarja, egy ponton úgyis vége lesz.

nov. 30. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!