A Qiuja tábla milyen mechanizmus révén materializálja ide a démont?
Félreértés ne essék : nem akarok megidézni senkit. Gyermekkoromban már gyertyával megidéztük Mátyás Király szellemét. Nem volt semmi. Illetve utána sokáig hadvezér meg Király akartam lenni. Azt olvasni mindenhol, hogy a Quija táblát nem szabad kipróbálni, mert tuti bejön vele egy entitás (démon az esetek 95%-ban). Túl sok helyen olvasom és a megidézett történetek is állandó szereplője vagyis igaz. Rengeteg egymástól független megfigyelés megerősítette. Vajon miért?
Csomó közismert dolog nem működik. Gondolom a mi gyertyánk sem. Vagyis lehet, hogy egy részt sikerült megidézni és rám ragadt egy darabig, mert sokáig hadvezér akartam lenni anno a képcsöves TV-k idejében (nem volt net) és imádtam a Schenk katonákkal játszani. Viszont nem sikerült megidézni olyan értelemben, hogy nem adott életjelet. Nem döntött fel semmit, nem beszélt, nem materializálódott. A Quija táblánál meg mindjárt bejönnek a démonok. Miért lehet ez?
Nem lehet az, hogy az lehet a háttérben, hogy gyertyával specifikusan egy személyt hívunk meg, míg a Quijával aki éppen ott van? Rengeteg ember halt meg a világtörténelemben. Biztos van minden lakásban pár ilyen és az bejön. De Mátyás Király a Várban él ott pedig nem lehet idézni. Nekem úgyis egy noname katona jelenne csak meg. Mi lehet a megoldás? Milyen fortélyos mehanizmus áll a Quija tábla működésének hátterébe?
A tábla csak egy fokuszpont a résztvevőknek, és egy interface, hogy tudj önmagaddal -a tudattalanoddal- kommunikálni, utasítás adni és eredmény kiolvasni.
Király, hadvezér, ezek rossz szerepek, mások feletti uralkodás, elnyomás, hódítás, erőszak.
"Gyermekkoromban már gyertyával megidéztük Mátyás Király szellemét. Nem volt semmi. Illetve utána sokáig hadvezér meg Király akartam lenni."
Vagy előbb kezdett érdekelni a téma (hiszen azért is idézted meg), utólag már csak belemagyarázol egy vélt összefüggést.
"Azt olvasni mindenhol, hogy a Quija táblát nem szabad kipróbálni, mert tuti bejön vele egy entitás"
Hollywood-effekt néven ismerem, a forgatókönyvírók "kulturális" hatása. De a filmek nem a valóság.
"A Qiuja tábla milyen mechanizmus révén materializálja ide a démont?"
Azonos az asztrológusok által hangoztatott mechanizmussal, miszerint a bolygók mozgása befolyásolja az emberek sorsát: semmilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!