Mennyire valósak a celebek álltal közvetített sátánista vagy illuminati jelek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok konteos csak elgondolkodtam amikor arról írnak itt-ott hogy a celeb és politikus világnak van egy titkos élete és kirakják a képeket a pedo meg egyéb tabu dolgokat jelképező kéztartásokat, szimbólumokat. Aztán magam is rá kerestem és azt látom hogy rengeteg fotón mutogatnak ilyen jeleket a hírességek...de miért 🤫🤘🔼🫣okt. 6. 07:34
11/16 anonim válasza:
Szerencsére a konteós klub átkerült azóta az ezotériába
12/16 anonim válasza:
Ja, konteós, aki gondolkozik, igaz, 11 es és nem fogad el mindent a médiából rágatlanul?
Vagyis aki azt teszi amit a nagy többs es mekeg a nyájjal az a normális!
Gratulálok!
13/16 anonim válasza:
Semmi baj, mindennek meg kell fizetni az árát, a naiv-engedelmes birkazmusnak is.
15/16 anonim válasza:
A tudatosságnak mi köze a satanista jelekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!