Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mennyire valósak a celebek...

Mennyire valósak a celebek álltal közvetített sátánista vagy illuminati jelek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok konteos csak elgondolkodtam amikor arról írnak itt-ott hogy a celeb és politikus világnak van egy titkos élete és kirakják a képeket a pedo meg egyéb tabu dolgokat jelképező kéztartásokat, szimbólumokat. Aztán magam is rá kerestem és azt látom hogy rengeteg fotón mutogatnak ilyen jeleket a hírességek...de miért 🤫🤘🔼🫣

okt. 6. 07:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ezek csak gumicsontok.
okt. 6. 07:40
 2/16 anonim ***** válasza:
24%
De, konteós vagy
okt. 6. 07:44
 3/16 A kérdező kommentje:
Attól nem leszel konteos ember,hogy gondolkodsz. A konteósok ahogy látom állítanak, nem kérdeznek de te biztosan jobban ismersz mint én, önmagamat.
okt. 6. 07:45
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Pont az első válasz miatt, hiszen a többség úgyis lekonteózza, nem foglalkozik vele. Azért tehetnek meg mindent mert hülyítendő, levágandó birkáknak tartanak minket.
okt. 6. 09:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Van egy másik oldala is a sötét igazságnak. Ha feltárják és foglalkoznak vele, azzal csak erősítik. Ezért használják fel filmekbe, zenébe. És még csak az se kell hozzá hogy tudomásod legyen róla, így is működik, nekik ez egy rituálé.
okt. 6. 09:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Pont úgy működnek az ilyen témák a valóságban mint a Gyakorin.

Ha megpendíted kiröhögnek, bolondnak néznek, nem hisznek neked, letagadják, végső soron agresszívak lesznek, megpróbálnak ellenérvelni és leállítani.

okt. 6. 09:44
 7/16 anonim ***** válasza:
75%

Valósak nagyon is!

Azt jelenti, hogy fizetik őket reklámokért, vagy hogy szuggeráljanak dolgokat az embereknek, ami kárukra van és ezért pénzt kapnak! Nem is keveset!

Pl bedobja hogy kovidos es hol vette a tesztet! Stb

Eladták a lelküket!

Es mutatják is!

okt. 6. 12:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneket nem szabad követni! Ezej görények, nem emberek!
okt. 6. 12:14
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy celeb mesélte, 2020 végén, hogy őt is megkeresték egy ajánlattal, hogy 500 eurót kap a videói után, annyiszor 500 at, ahányszor megemlíti a kovid szót! Csak nem élt a lehetőséggel! Volt benne lelkiismeret ennyi
okt. 6. 12:20
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
Pontosan így működik sajnos. Kicsiben és nagyban. Mert ugye ez hozzánk is leszivárog. Eladod -e a lelkedet a pénzért, hatalomért, bármiért, vagy sem?
okt. 6. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!