Szerelmi kötést rakhattak rám,mit tegyek ?
Figyelt kérdés
Úgy érzem,hogy valaki kötést rakott rám. Nap 24-ben vele van tele a fejem,hiába nincs jelen mégis olyan érzés mintha mellettem lenne,rám telepedett volna. Nem tudok miatta boldog lenni. Nagyon elegem van már belőle,hogy űzzem ki a fejemből? Ez biztos nem szerelem mert, közben vágyok másra,jól érzem magam,ezt leszámítva,és nem is hiányzik nekem egyáltalán.szept. 2. 21:42
1/7 anonim válasza:
Ha tényleg szerelmi kötés van rajtad, akkor az nem fog magától elmúlni!
Ezotérikus boltokba érdemes érdeklődni, oda járnak olyan emberek, akik tudnak rajtad segíteni, vagy megállapítani, hogy pontosan mibajod van.
2/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Tehát azért, mert nem tudod kiverni a fejedből más a hibás? Ez Istenért kiált! Ő tudja a megoldást, mert képes arra, hogy amit valaki elront, azt rendbe hozza. De sokáig tart és elég költséges lesz.
5/7 anonim válasza:
Rajtam egy ezohölgy segített..
Vannak technikák amikkel tudod magad védeni Pl aranytojás.
Konzultálj erről hozzáértővel...
Én 2 évig tipródtam, nem bírtam otthagyni, de jó sem volt.
6/7 anonim válasza:
Csak egyféle szerelmi kötés létezik: amikor úgy szexeltek, hogy ki vagy kötözve az ágyhoz. Mivel valahogy be tudtad gépelni ezt a kérdést, feltételezem, hogy nincs rajtad szerelmi kötés.
7/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy csak véletlen tényleg beleszerettél valakibe? És nem csak alkalmi futó egy két hónapos kaland?
A vagy és a szerelem közt van különbség. Lehet csak nem állsz készen egy tartós kapcsolatra, és hajt a vered.
De vele lehet jó volt és lehetett volna hosszabb távon is tervezni… amiért meg annyian sírnak ezen az oldalon…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!