Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötést rakhattak...

Szerelmi kötést rakhattak rám,mit tegyek ?

Figyelt kérdés
Úgy érzem,hogy valaki kötést rakott rám. Nap 24-ben vele van tele a fejem,hiába nincs jelen mégis olyan érzés mintha mellettem lenne,rám telepedett volna. Nem tudok miatta boldog lenni. Nagyon elegem van már belőle,hogy űzzem ki a fejemből? Ez biztos nem szerelem mert, közben vágyok másra,jól érzem magam,ezt leszámítva,és nem is hiányzik nekem egyáltalán.
szept. 2. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

Ha tényleg szerelmi kötés van rajtad, akkor az nem fog magától elmúlni!

Ezotérikus boltokba érdemes érdeklődni, oda járnak olyan emberek, akik tudnak rajtad segíteni, vagy megállapítani, hogy pontosan mibajod van.

szept. 2. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
szept. 3. 00:30
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Beszélj vele
szept. 3. 06:29
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Tehát azért, mert nem tudod kiverni a fejedből más a hibás? Ez Istenért kiált! Ő tudja a megoldást, mert képes arra, hogy amit valaki elront, azt rendbe hozza. De sokáig tart és elég költséges lesz.
szept. 3. 07:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Rajtam egy ezohölgy segített..

Vannak technikák amikkel tudod magad védeni Pl aranytojás.

Konzultálj erről hozzáértővel...

Én 2 évig tipródtam, nem bírtam otthagyni, de jó sem volt.

szept. 3. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Csak egyféle szerelmi kötés létezik: amikor úgy szexeltek, hogy ki vagy kötözve az ágyhoz. Mivel valahogy be tudtad gépelni ezt a kérdést, feltételezem, hogy nincs rajtad szerelmi kötés.
szept. 3. 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy csak véletlen tényleg beleszerettél valakibe? És nem csak alkalmi futó egy két hónapos kaland?

A vagy és a szerelem közt van különbség. Lehet csak nem állsz készen egy tartós kapcsolatra, és hajt a vered.

De vele lehet jó volt és lehetett volna hosszabb távon is tervezni… amiért meg annyian sírnak ezen az oldalon…

szept. 3. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!