Napvitorla kérdése:
Volt-e már valaki a Fekete Sárkány Stúdióban? Ha igen milyenek a tapasztalatai? Főleg átokkal kapcsolatban érdekelne. No és persze az árak.
Figyelt kérdés
Ki végzi a szertartást, mennyire lehet hinni benne? Nem lehúzás az egész?#Átok #Okkultizmus,
aug. 27. 09:38
1/7 anonim válasza:
Nyilván az összes ilyen lehúzás. Ha van pénzed és nem tudod mire elbaszni hajrá, menj el. Mindenkinek kell valami hülyeség. Van aki elissza, van aki mozira, szinházra költi. Ha neked ez nyugtassa meg a lelked költsd erre. Nyilván egyik sem fog működni. Pont úgy ahogy ha elmész moziba sem leszel szuperhős...
2/7 anonim válasza:
Én azt olvastam hogy fél milla volt egy átok szórás még a covid előtt. Édes istenem az egy vagyon. És miért? Hogy másokat megölj vele? Bérgyilkost vegyél akkor -.-
3/7 A kérdező kommentje:
Eszemben sincs más életére törni! Egészen más miatt kérdezem.
aug. 28. 22:33
4/7 anonim válasza:
Kitalálom... Az exedet akarod visszaszerezni egy szerelmi kötéssel?
Hogy a fenébe hisztek ilyenekben emberek?
5/7 A kérdező kommentje:
Nem talált. Kifejezetten az átok édekel.
aug. 29. 09:31
6/7 anonim válasza:
én voltam nála és sok tapasztalatom van ha érdekel írj rám
7/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Szereztél azóta információt a stúdióról? Vagy esetleg felkerested személyesen? Érdekelne minden tapasztalat, vélemény.
Kedves 6-os, írtam privát üzenetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!