Vannak olyan könyvek, amik részletesen írnak szerelmi kötésekről vagy hasonló dolgokról? Melyiket érdemes olvasni?
Előre is leírom, mert ebben a témakörben sok embernek nem fog az agya: HA NEM TUDOD A VÁLASZT, AKKOR NE ÍRJ IDE VALAMI BAROMSÁGOT, AMINEK EGY KICSI KÖZE SINCS A KÉRDÉSHEZ.
Köszi.
Szerencsére olyan nincs, ami valós folyamatot írna le.
Vannak kamu himi-humi könyvek de azok nem érnek semmit. Az igazi kötést ismerők nem fogják leírni.
Köszönöm!
És akkor a legtöbb “jós” meg ehhez hasonló honnan tanulták meg a kötéseket?
Én például mamámtól és az ő egyik barátnőjétől tanultam a dolgokat, még kicsit nagyobb gyerek koromban.
Amúgy meg vannak elvileg tanfolyamok ilyen téren százezrekért, de ezekről nem tudok nyilatkozni, mennyire valós a tudás amit átadnak.
A szerelmi kötés a szabad akarat ellen van, befolyásolod Vele az ember szabad akaratát, szóval akire szerelmi kötés kerül, gépies lesz inkább és nem önmaga.
Először döntsd el mit szeretnél.
Ezt szeretnéd, vagy Te olyanra gondolsz, ami kapcsolat erősítő?
Mert nem mindegy.
Szerelmi kötéssel el veszed az ember szabadakaratát és nem is igaz szerelemmel fog szeretni.
Kapcsolat megerősítő mágiával a szabad akaratát nem bántod, hanem ha vannak érzései, azokat csak felerősíted Vele.
Szóval melyik?
Igen léteznek ilyen könyvek, de ezeket a könyvesboltban nem fogod megkapni.
Szigorúan csak is, beavatott személyek olvashatják és gyakorolhatják, ezeknek a könyveknek a tudását.
A könyvek általában ezeken a nyelveken elérhetőek: latin, héber, görög, arab, néha szanszkrit.
Itt már a mágia legfelső fokáról van szó, nagyon hatásosak!
Az utolsó jól írta!
Nagyon hatásosan tudnak megszabadítani a pénzedtől! :D Istenem... Ennyi pancsert.
Nekem van több is, az ott leírt összes kötést kipróbáltam az exemre, nem hogy hatott volna hanem épp az ellenkezője történt, letiltott párja lett velem elkezdtek rossz dolgok történni stb
Így inkább szakemberre bíztam. Mondta is h nagyon veszélyes otthon ilyenekkel hozzá nem értőként szórakozni.
Amit meg ő csinált nem kellett 1 hónap, visszajött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!