Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Sátánistáknak vagy más emberek...

Sátánistáknak vagy más embereknek akik alkut kötnek démonokkal, tényleg megéri némi pénz és siker itt a földön nem törődve a túlvilági rossz következményekkel?

Figyelt kérdés
Sohasem értettem miért éri meg nekik az átmeneti földi segítség a lelkükért cserébe. Ha van itt ilyen elmondhatná.
aug. 22. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Dehogy éri meg...majd rájönnek :)
aug. 22. 14:36
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Szívesen kötnék alkut egy démoncsajjal, de valamiért nem igazán jelentkeznek. 😅
aug. 22. 15:59
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Pár napja ugyan ezt kérdezted.
aug. 22. 16:46
 4/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
37%
Hollywoodi mesék nem a valóság.
aug. 22. 18:32
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos nagyos is valóságos, ezek nem csak mítoszok vagy népi hiedelmek.

Már olyan szinten kikopott az emberek fejéből az évszázadok során, hogy sokan ostobaságnak tartják. A mainapig léteznek olyan emberek, akik ismerik ezeket a démonokat, és hogyan is kell pontosan megidézni őket.

Boszorkányok, nagymesterek, fehér és fekete mágia, nagyon is létező dolgok.

aug. 22. 19:58
 6/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
20%

Csak egyikre sincs semmi bizonyíték, már eltekintve a pszichiátriai osztályokon keringő históriáktól, az meg nem bizonyít semmit.

Ha ezek előre mutató jelenségek lennének, az emberi tudás nem lefelé vetkőzné, hanem egyre több információ lenne róla, kutatók is beállnának a kutatására, neves koponyák komolyan társalognának róla a médiában, komoly könyvek születnének a témában.

Ehhez képest semmi, vicc az egész.

Igyekszünk mára elfelejteni, mint a sötét középkor többi butaságait is, ez így természetes. Az idő előre halad, soha nem visszafelé:

[link]

aug. 22. 20:56
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

Én is olyan szkeptikus voltam mint te, de amikor egy ismerősöm akiről kiderült hogy boszorkány, és birtokában van egy olyan gyógyítóerőnek, amivel meggyógyított engem egy többhónapos lábfájásból, amkor már az orvosok se tudtak meggyógyítani, utána már másvolt a véleményem.

Nem tudok kézzel fogható bizonyítékot adni senki kezébe, de meg gyógyult a lábam. Ha a középkorban a Római katolikus egyház nem égett meg volna minden boszorkányt, és égettet el volna minden könyvet, akkor bizonyára több ember hinne ezekben. A kutatókat meg ne keverd ide, mire közös nevezőre tudnak jutni valamiben, addigra kihalna ez emberifaj.

Nyugodtan kilehet nevetni vagy beszólni, nem érdekel. Nekem a mágia segített abban hogy újra tudjak fájdalom nélkül járni.

aug. 22. 21:36
 8/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Ezek tipikus belemagyarázások.

Egy magamfajta "fizikus alkatot" (akinek már akkor a fizika volt a kedvenc tárgya, amikor még nem is volt a tantárgya) az életben nem fogsz meggyőzni misztikus kitalációkról.

Ha tapasztalnék bármi ilyet, arra is rendes fizikai magyarázatot keresnék, nem fikciókat.

Ha nem jönnék rá, akkor csak nem jöttem rá, de mágia kizárt, mese nincs.

Mellesleg én előbb voltam megengedő (tudatlan gyerekként még nyitott voltam mesékre is), amit kinő az ember.

Ebből csak úgy lehetséges visszafordulni (ami megtörtént sajnos sokakkal), hogy valami miatt oxigénhiányos agykárosodást szenvedett és találkozott Szent Péterrel, amit utána már soha nem lehet kiverni a fejéből. De az csak a fejében volt, nem a valóság.

aug. 22. 22:06
 9/11 anonim ***** válasza:
18%

Nem kötöttek ők alkut senkivel.

Aki sátánistának megy, az valami lázadó tini, vagy olyan felnőtt, ami még lélekben nem nőtt fel, ilyen komolytalan emberek meg az Ördögnek sem kellenek.

Más lenne persze, ha mondjuk Donald Trump-al kötött volna alkut az Ördög, mert ő egy befolyásos és értékes ember, akire szüksége lehet.

aug. 23. 20:11
 10/11 anonim ***** válasza:
19%

A legtöbb "jelenségre" nagyonis van fizikai magyarázat. Például alvásparalízis, gyógynövények, vagy épp hallucinogén növényi anyagok, vagy élősködők (penész, pl. itt olvasható ilyen: [link]

De régen az epilepsziát is démoni megszállásnak hitték.

aug. 24. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!