Elég nyitott a gondolkodásmódod ahhoz, hogy higyj a mágiában?
Nyitottsággal érvelni egyszerűen butaság szerintem.
Nyitott voltam én is, tapasztalatlan fiatalként.
De akkor sem vakhitűen, inkább csak nyitva hagytam a lehetőséget, az akkoriban divatba jött hinduista, buddhista furcsaságok, agykontroll, Egely Marha UFÓ, ilyesmik előtt.
De később rájön az ember, hogy semmi misztikus nem létezik, ezek fizikai butaságok.
Nem lehetsz nyitott a hülyeségre, például a gyereked elbolondítja egy szekta (mert ő "nyitott" és a fényevő szüleitől is csak a hülyeséget látja), az kinek jó...
A mágia az egy magas tudomány,manapság egyre kevesebben tudják,hogy egyáltalán mi is az,nem hogy még használják is.
Régen ez nem így volt,de szerintem nem hiába is merült feledésbe ugyan is veszélyes.
Sok mindent meg kell értenünk először ahoz,hogy megtanuljuk egyáltalán mi is a mágia.De mint emlitettem a mágia bármilyen fokon művelve is lehet veszélyes és az egyszerü emberek számára nem is való.
Ha valakit kicsit bővebben érdekelne a téma,szívessen megosztom vele
akár privátban.
Kellemes estét! Zenox SK
Ezt mindenki megérti, hogy emberek ilyen hitekben élnek.
De ez akkor is hibás gondolkodás, belemagyarázás, ami a múltból, evolúciós alapon maradt meg. Több millió év a barlangban, a fákon, nem múlik el nyomtalanul.
Ma már nem kellene ilyen szinten gondolkodni, a tudományos alapú logika ezt nem is engedi meg. A tudományt meg azért nem illik fikázni, mert a mindennapi életünk vívmányait (itt most internetezhetünk például) annak köszönhetjük, hogy valakik értenek a fizikához, kémiához, matematikához, avagy természettudományokhoz. Mások meg meg nem értenek, tőlük csak annyit várunk, hogy viseljék el a szakemberek véleményeit is, ha egy kis szenvedés árán is.
Egyébként természetesen nem létezik spirituális semmi, átokátvitel és semmiféle mágia, szellemek, nem mérhető erőátvitelek, semmiféle misztikus dolog nincs már a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!