Kérem csak az írjon aki érdemben válaszol és nem fikázza a témát. Fekete átkot tett rám a testvérem.Egy tincset levágott a hajamból titokban,amikor aludtam,azóta nem vagyok lelkiekben jól.Miként szabaduljak meg ettől?
Egy Isten hívő vagyok,Biblia szerint,ezt akarja elpusztítani.
Nagyon gonosz személyről van szó, aki ez mellett állandóan fenyeget.
Hogy hatástalanítsam a kuruzslást, amit rám kuruzslóval vetett?
Tény, bizonygatásra itt nincs hely.
Folyton átkoz, emlékeztet arra hogy fekete átok alatt vagyok önhibámból (!).Ő persze tagad,kettős pszichopata játékot űz velem.Néha félek hogy valóban gúzsba kötötte a lelkemet valami boszorkánnyal.
Ezt a kifejezést (fekete átok) soha nem hallottam korábban,ő emlékeztet folyton erre, talán ez a kötelék ami életben tartja az átkot, tudat alatt is próbálja bennem működtetni.
21/21
Olyan hangfelvételekkel rendelkezem ,hogy osszecsuklanál ! Igen is létezik ,látták ,érezték és sebeket is ejtett !!
20/22
Nem kívánom ,hogy tapasztald meg ,pedig megérdemelnèd ! Retardált pedig te vagy meg aki rád adta a hatulgombolos kisinget !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!