Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kérem csak az írjon aki...

Kérem csak az írjon aki érdemben válaszol és nem fikázza a témát. Fekete átkot tett rám a testvérem.Egy tincset levágott a hajamból titokban,amikor aludtam,azóta nem vagyok lelkiekben jól.Miként szabaduljak meg ettől?

Figyelt kérdés

Egy Isten hívő vagyok,Biblia szerint,ezt akarja elpusztítani.

Nagyon gonosz személyről van szó, aki ez mellett állandóan fenyeget.

Hogy hatástalanítsam a kuruzslást, amit rám kuruzslóval vetett?

Tény, bizonygatásra itt nincs hely.

Folyton átkoz, emlékeztet arra hogy fekete átok alatt vagyok önhibámból (!).Ő persze tagad,kettős pszichopata játékot űz velem.Néha félek hogy valóban gúzsba kötötte a lelkemet valami boszorkánnyal.

Ezt a kifejezést (fekete átok) soha nem hallottam korábban,ő emlékeztet folyton erre, talán ez a kötelék ami életben tartja az átkot, tudat alatt is próbálja bennem működtetni.

#fekete átok
aug. 19. 16:43
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Miért, mit csinál az ördög, ha megelevenedik? Egyetlen olyan bizonyított eset sincs, sem akta, amelyben az ördög bántalmazott vagy megölt volna embert. Nincs egyetlen képi bizonyíték sem rá, se videó, se fénykép, akár térfigyelő kamera képe, hogy az ördög feltűnt volna, így feltételezem, ha az ördög valóban létezik, és megjelenik előtted, max dumálni akar. Akkor én már csak elbeszélgetnék vele, milyen kecója van a pokolban, meg ilyesmik, milyenek a démon csajok, stb. Aztán vagy vevő lesz rá, és haverkodunk egy jót, vagy megunja, és elmegy.
okt. 17. 02:13
 22/30 Justice80 válasza:

21/21

Olyan hangfelvételekkel rendelkezem ,hogy osszecsuklanál ! Igen is létezik ,látták ,érezték és sebeket is ejtett !!

okt. 17. 09:30
 23/30 Justice80 válasza:

20/22

Nem kívánom ,hogy tapasztald meg ,pedig megérdemelnèd ! Retardált pedig te vagy meg aki rád adta a hatulgombolos kisinget !!!!!

okt. 17. 09:31
 24/30 anonim ***** válasza:
22: Légy szíves küldd el nekem privátban ezeket a felvételeket! Régóta foglalkoztat a téma, még empirikus módszerekkel is kutatom, láttam tapasztaltam saját magam is dolgokat, szóval nagyon érdekelnének ezek a bizonyító erejű felvételek, amiket rögzítettél!
okt. 17. 10:13
 25/30 Szervizmérnök úr ***** válasza:
22. Szervizkapacitásom ajánlom a felvételek elemzésére, csak bizonyítsuk be végre az Ördög létezését! Jár neki ennyi.
okt. 17. 10:39
 26/30 anonim ***** válasza:
Nekem is van bizonyító erejű felvételem: https://www.youtube.com/watch?v=6bm5Cb7ajno
okt. 17. 11:03
 27/30 Justice80 válasza:
Beleegyezés nélkül nem adhatok ki semmi bizonyítékot ! 4 testvér élte át azt a borzalmat ! Azóta a kisebbik előtt nem lehet beszélni róla ,iszonyatosan felzaklatjak a történtek !
okt. 17. 11:25
 28/30 anonim ***** válasza:
27, én megadom az engedélyt, üdv., az Ördög.
okt. 17. 12:36
 29/30 anonim válasza:
Engem is átkoztak már el mindenféle emberek, és lám, még mindig élek boldogan, egészséges vagyok mintha most jöttem volna a világra, és mindezt megbecsülöm, mégpedig úgy, hogy nem hiszek semmiféle átkokban. És ezekkel az atomhívőkkel ellentétben én nem kívántam rosszat senkinek, ellenben azzal a "kedves" válaszolóval, aki szerint "megérdemelném" a rosszat, meg retardált vagyok, na pontosan emiatt fog veled is rossz dolog történni, mert másnak is rosszat kívánsz, és pocskondiázol. Úgyhogy kellemes ördögkísértéseket kívánok mindazoknak, akik ebben hisznek, én pedig élem tovább boldogan az életemet úgy, hogy közben nem ártok senkinek.
okt. 17. 14:36
 30/30 Justice80 válasza:
Akinek nem inge ...valószínű nem önnek akartam írni ,hogy retardált hanem aki nekem írta !
okt. 17. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!