Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Boszorkány volt az ősöm....

Boszorkány volt az ősöm. Hogyan tudnék ebbe jobban belemászni?

Figyelt kérdés

Egyik nagyszülőm anyja vagy annak az anyja (már nem tudom pontosan) boszorkány volt. Rengeteget hallottam róla arról a családi résztől. Már nem igazán van meg, hogy miket csinált de azt tudom, hogy a kisgyerekeket letakarva vitték előtte, hogy ne legyen bajuk. Az álatokkal is tudott valamit csinálni nem valami jó értelemben. Úgy rémlik, hogy nem valami jó indulatú teremtés volt, féltek tőle.

Régóta foglalkoztat ez a téma. Arról az ágról annyi maradt meg, hogy a jövőt nagyon sokszor nagyon pontosan megálmodjuk és jók a megérzéseink.

Ami képességei voltak neki ennyi generáció után nemtől függetlenül tudjuk valahogyan fejleszteni, visszaszerezni? Nagyon érdekelne a dolog.

júl. 30. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Harmadik szem megnyitásával kezdeném a helyedbe.
aug. 1. 05:38
 2/2 anonim ***** válasza:
66%

Akiknek boszorkánytudásuk van nem csak ártani tudnak, hanem jót is tenni a tudásukkal.

Régen amikor a kereszténységnek nagy hatalma volt, hiába voltál jó boszorkány akkor is gonosznak tituláltak, még akkor is ha semmi rosszat nem tettél és mindenkinek segítettél.

aug. 1. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!