Hogy lehet szerelmi kötést megtörni? Illetve ilyen tudat módosító varázslatot amikor a párja valakinek egy papucs lesz ,mint egy szotfogado robot?
Hogy lehet szubjektív az hogy hogyan és miért vagyunk itt hiszen a tudománynak erre már kellett volna választ találnia
Már ha minden megmagyarázható tudománnyal
Egy válasz nem érkezett pedig nem tudomány szekcióba írtam a kèrdest.
Fafejű pogányok, látszik már mennyire pogány lett Magyarország , sók ateista és szektás .
Szólj egy sátánista mágusnak próbáld ki 😂
Azt csinál veled amit akar aztán hol lesz a tudomány 😂😂
"Egy válasz nem érkezett pedig nem tudomány szekcióba írtam a kèrdest."
Sok válasz érkezett.
Te olyanokon nem tudsz elgondolkodni, hogy egyes kérdések nem állnak meg a tudomány szekcióban, ezért azokat áthelyezik, vagy eleve jobban jársz, ha az Ezotériába teszed.
De szerintem ezt nem úgy kellene felfogni, hogy ezek egyenrangú szellemi / értelmi / értelmiségi szintek.
Ha egy kérdést letaszítanak az Ezotériába, az egy alacsonyabb tudásszint. Tudod, középkor, sötétség, ilyesmi.
Ennek a józan ész szerint az lenne az indoka, hogy a tudomány szekcióban nem kell vállalhatatlan butaságokkal fárasztani a közönséget.
Tehát ez nem úgy megy, mint láttam olyan furcsa felfogást, hogy például egy hozzám hasonló fizikus alkatnak az Ezotéria szekcióban tilos lenne még válaszolni is, avagy kötelező lenne mindenkit meghagyni a maga sötétségi fokozatában.
Nem tudok ilyen szabályzati pontról, itt bárki válaszolhat egy kérdésre, ha egyébként nem sérti a helyi vagy általános fórumos etikettet.
Nincs sehol előírva, hogy a sötétség támogatott.
Kezdesz felhúzni te tojás.
Sötét vagy és pogány.
Tyúk eszű.
Szarom le te mit hiszel de a kérdésre nem válaszoltál.
Egy, annyit se tudsz mi a hitt , az emberek hitte sose volt tudomány legyen az keresztény, iszlám , vagy bármi.
Kettő , ha valaki orvos n fog házat tervezni akkor minek írsz hülyeséget
Bizony te vagy sötét fafejű azt hiszed amiről nem tudsz nem létezik
Tehát akkor ha valaki lapos föld hívő akkor lapos lesz a Föld mert nem hiszi el a valóságot 😂
Mondtam próbáld ki és meglátod.
Ja és nem helyezték át a kérdést ide írtam.
És azon kívül tudományos eszközökkel is bizonyított, például megszállt házakban a semmiből 10 fokot is csökken a hőmérséklet vagy nő.
A hőmérő az tudományos mert látom abba vagy szerelmes.
De van Magyarországon is több ördögűző menj beszélj vele hátha megmutatt egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!