Kinek melyik szerelmi kötés vált be és körülbelül mikor kezdett hatni?
Figyelt kérdés
júl. 18. 18:59
1/7 anonim válasza:
Próbáld a bilincset, azonnali tartós hatást érsz el vele😁🤣
2/7 anonim válasza:
Pénzmágia sok nőnél bejön. Én tuti azzal probálkoznék. Ha jól sikerül életed végéig marad.
3/7 A kérdező kommentje:
Nő vagyok kedves utolsó.
júl. 18. 20:15
4/7 anonim válasza:
Többféle mágikus irányzat foglalkozik a kötésekkel.
Mivel ez általában nem két ember összhangban történő döntése hanem csak egyik fél akarja a mágiának nem a fehér változatát jelenti.Ugyanazt az Univerzális erőt hívja segítségül minden irányzat csak más módszerekkel éri el hogy hasson a kötés.
Ezt nagyon hosszú lenne itt kifejteni több könyvet írtak már a témában pár mondatban nem lehet elmagyarázni főleg nem úgy hogy laikus megértse.
Páran ismerik ezt a tudást csak nem biztos hogy akarnak segíteni másokon.
Az ilyen kötéseket jól érdemes átgondolni mert erős vonzást hoznak létre és legtöbbször addig tart míg aki készítette oldást nem hoz létre.
5/7 anonim válasza:
Attól függ mit vagy hajlandó feláldozni érte kérdező.
6/7 anonim válasza:
Nekem csináltak kötést. 2 hét után már hatott.
7/7 anonim válasza:
Kis testmozgás-> jó alak , finom föztöd többet ér bármilyen csaló-kuruzsló banya mahinációinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!