Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A szerelmi kötés tényleg működik?

A szerelmi kötés tényleg működik?

Figyelt kérdés
máj. 31. 03:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Nem. Több okból sem működik. Gondolom folyamatosan működő szerelmi kötésre gondolsz. Azért sem működik, mert folyamatosan erőt és energiát kellene a mágusnak beletenni ahhoz, hogy megtörje a folyamatosan ellenkező másik fél akaratát. Azért sem működik, mert nem rohangál erős mágus minden sarkon, ezek a jósok meg internetes "boszorkányok" EGYTŐL EGYIG CSALÓK. Egy valódi varázsló nem hirdeti magát aFBn, illetve nem fogja fillérekért elpazarolni ostobaságokra az energiáit.
máj. 31. 05:17
 2/12 anonim ***** válasza:
1es illetve tudja mivel jár egy kötés és nem csinálja meg
máj. 31. 06:20
 3/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:
32%

A középkorban sem működött, csak azt hitték. Én meg azt hittem, ma már senki nem hisz ilyen hülyeségekben, vagy legalábbis nem olyan sűrűséggel, ahogy az itteni Ezotéria szekcióban rendre felbukkan ez a téma.

Ilyenkor azért jobban érthető, miért tartunk ott, ahol tartunk, jelentsen ez bármit.

máj. 31. 06:22
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Adott bizonyos körülményekkel működhet, de csekély százalékban és a konkrét kötés ártásnak minősül minden esetben. A kötés alapvetően egy nem jó mágia, ráadásul nagyon sok háttérnek kell hozzá teljesülnie, a megfelelő hátterek nélkül egyéb ártásokat okoz, sok kókler pedig megfelelő vizsgálat nélkül kötöget. Én átokra még több átkot kaptam, mert segítésnek hittem a kötést. Valaki tényleg megcsinálta volna, de csak még nagyobb baj lett belőle. Meg még saját szakállra is próbálkoztam. Egyetlen embertől egyetlen szerelmi mágia volt pozitívként sikeres, nem kötés volt, az ártásokat szüntette meg, és párom eredeti normális mentális állapota azután tért vissza.
máj. 31. 08:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Egyik mágia sem jó mondjuk
máj. 31. 10:56
 6/12 anonim ***** válasza:
5%
Ha olyan csinálja aki ért hozzá akkor igen. Én csináltattam nagyon sok minden forgott kockán akkor. És visszajött én vagyok az élő példa hogy létezik
jún. 1. 06:47
 7/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:
23%

Ezt csak benézik az emberek. Például amúgy is visszament volna a nő, mert az érdekei úgy diktálták. Mellékes, hogy érzelmi komplexus vagy anyagi, lakhatási érdek miatt.

A páciens meg bebeszéli magának, hogy érdemes volt azt a pénzt kifizetni a szélhámos szemfényvesztőnek, hiszen nagyon szeretne valami önigazolást.

Nyilván nincsenek a fizikán túli misztikumok, ezt csak beképzelik, laikusok.

jún. 1. 07:04
 8/12 anonim ***** válasza:
30%
Szabad akarat létezik, szerelmi kötés nem! Aki állítja, hogy hozzá így jött vissza az exe, vagy így jött össze akivel akart, annak üzenem, hogy ez mindenképpen így alakult volna, kötés nélkül.
jún. 1. 21:51
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
6os, gratulálok. Gondolom te is szeretnéd, ha magához kötne valaki akit gyűlölsz igaz?
jún. 2. 06:14
 10/12 anonim válasza:
ez olyan dolog szerintem mint a lottó. valaki elhiszi hogy meg lehet nyerni, valaki nem. aztàn amíg vagy ő nem nyeri meg, vagy a sajàt szemével nem làtja hogy valaki megnyerte, addig nem is fog benne hinni
jún. 2. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!